DatabeatOMNI er en publiseringsløsning som enkelt lar deg styre innhold til dine skjermer. Du kan selv velge hvilket innhold som skal spilles av på hvilken skjerm, til hvilken tid.

Vi har mange skjermer på veggen hos oss, bare ring og avtal tid med Morten hvis det er av interesse.

DatabeatOMNI skal være den mest brukervennlige publiseringsløsningen og kombinert med Samsung SSP klarer alle å lage sin egen TV-kanal på 10 minutter, og se den live på sin infoskjerm!

Ønsker du å bruke en kjent programvare, finnes en utvidelse til Microsoft PowerPoint. Her kan du publisere dine egne slides rett til skjermen.

Brukergrensesnittet er logisk og enkelt  Med DatabeatOMNI kan du definere hvem som skal publisere hvilket innhold og om det skal styres sentralt eller lokalt. Programvaren er webbasert, noe som gir deg frihet til å logge deg inn på enheten du ønsker, fra hvor som helst.

Samsung Smart Signage Plattform (SSP) er dedikert for Digital Signage og skjermene kommer med innebygd spiller.

Bestiller du Samsung SSP skjermer fra oss kan disse komme ferdig konfigurert med  software, DatabeatOMNI. Det betyr at du kun trenger å koble skjermen til nettverk og strøm, og skjermen vil selv hente spillelisten du har laget.

Har du skjerm fra før så tilbyr vi en ekstern mediespiller.

Uendelige bruksområder:

DatabeatOMNI støtter plattformer som Samsung SSP, Android og Windows

Du kan få opplæring hos oss, vi kommer også til å arrangere work-shops. Følg med på vår Facebookside eller her.