Ingen ønsker driftstans. Og en god stabil IT-løsning begynner med valg av gode komponenter.

Våre selgere har både lang erfaring og bred kompetanse, og ikke minst kontaktnettet som skal til får å finne de beste komponentene til en fornuftig pris. Vi kan anbefale hvilken hardware, software, kabler du faktisk trenger for at løsningen skal være optimal.

Hos mange kunder oppleves det at alvorlige sikkerhetssvakheter i nettverkstilknytninger og -protokoller medfører stor sårbarhet for ulike angrep via internett. Konsekvensene kan ofte være problemer og avbrudd i leveransen av tjenester til brukerne.
Dersom det ikke iverksettes tiltak for å beskytte verdifull informasjon, vil dette kunne få alvorlige konsekvenser - også for 3. person som måtte rammes.

Vi har bred kompetanse innenfor områdene Antivirus, AntiSpam, Brannmur/Firewall, SSL kryptering, VPN, sikkerhet knyttet til trådløse nettverk, ulike LAN/WAN samt tradisjonelle backup løsninger. For å kunne tilby en optimal løsning er en risikoanalyse av våre kunders virksomhet vesentlig. En risikoanalyse gjennomføres av erfarne konsulenter.

Sentrale samarbeidspartnere er Trend, Symantec, CheckPoint, SonicWall, Hewlett Packard, Tandberg, Microsoft og Comendo.

Glemt å slette data?

Hver tredje PC kastes uten at sensitive personopplysninger eller bedriftshemmeligheter blir slettet først!
Degaussing en den raskeste og enkleste sletteløsningen! Les mer om sletting av data..

Vår IBAS Ontrack Eraser er en veldig kraftig elektromagnet som benyttes hos oss til å slette bl.a. harddisker og back-up-taper 100%.