Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside

Bedriftsinterne kurs

Bedriftsinterne kurs er den mest effektive kursformen vi kan tilby deg som kunde.

Hvordan er den reelle IT-kompetansen i bedriften?

For at våre kunder skal få mest mulig nytte av sine IT-investeringer, tilbyr vi et omfattende og fleksibelt opplegg for kurs og opplæring.

Behovsanalyse

Kursleder danne seg et bilde av opplæringsbehovet i din bedrift, slik at kurset blir så målrettet som mulig.

Skreddersydd opplæring

Skreddersydd opplæring - gjerne med kundens egen løsning som utgangspunkt. Deltakerne kan utveksle erfaringer, diskutere rutiner, arbeidsmetoder og effektivisering.

Utnytt programvaren

Lær å utnytte programvaren som støtter opp om bedriftens arbeidsprosesser. Våre kursholdere tar utgangspunkt i modulene dere benytter, så setter vi opp kurs etter ønsker om hvilke emner som skal gjennomgås. Denne kursformen gir større mulighet for tilpasning av kursinnhold, kurs på tvers av programvare osv.

Workshop

Eksempel på workshop kan være at bedriftens ansatte arbeider med store datamengder i en database og ønsker å bearbeide/presentere dette i Excel. En slik kombinasjon av konsulent/kurs på bedriftens eget system, gjør at de ansatte selv lærer å vedlikeholde datene i etterkant.

 

Vi ønsker å skape enkle og fleksible løsninger, så har du noen spørsmål, er det bare å kontakte oss.