Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside

Office Center, Dokumentpartner og ECIT Solutions fusjonerer

Office Center, Dokumentpartner og ECIT Solutions går sammen og skifter navn til ECIT Solutions. Vi tar da steget fullt ut og blir en del av ECIT som er en av Nordens ledende Økonomi og IT hus. Dette byr på mange spennende muligheter i tiden fremover.

Alle gode ting er tre

Dokumentpartner AS, Office Center Hønefoss AS og ECIT Solutions AS kommer til å fusjonere i løpet av august. Det nye selskapet får navnet ECIT Solutions og vil ha hovedkontor på Ringerike med til sammen 75 engasjerte ansatte som jobber med IT fordelt på fire lokasjoner: Ringerike, Fornebu, Drammen og Tønsberg.

Bakgrunnen for fusjonen er et ønske om å stå stødig i en bransje i stadig endring. En sammenslåing gir også muligheter til å effektivisere organisasjonen med tanke på kompetanse og interne ressurser. Dette gjør oss i stand til å ta i bruk ny teknologi, bygge opp et større kompetansesenter lokalt og tilby gode og fremtidsrettede løsninger til våre kunder.

Lokal satsning

På Ringerike vil Dokumentpartner AS og Office Center Hønefoss AS samlokalisere i Hvervenmoveien 45, i det som blir det nye hovedkontoret. På denne adressen vil det fra begynnelsen av september sitte 50 ansatte og det skal bygges opp et større drift- og supportsenter. Lokal tilknytning og nærhet til kunden er og vil alltid være viktig, og selv om drakten blir ny er vi fortsatt lokale og du vil møte de samme menneskene som før!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål!