Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside

IT-sikkerhet – Trussel eller mulighet?

Den 21. november arrangeres et seminar på IT-sikkerhet for bedrifter og organisasjoner i Ringerike. Hør mer om hvordan personvernforordningen har påvirket lokalt næringsliv og hvordan man kan få kontroll på IT-sikkerhet og personopplysninger i bedriften.

IT-seminar i lokal regi

Den 21. november arrangeres et seminar på IT-sikkerhet i lokal regi for bedrifter og organisasjoner i Ringerike. Her får du anledning til å lære mer om hva den nye personvernforordningen har å si for lokalt næringsliv og hvilke tiltak man kan gjøre for å få kontroll på sikkerhet og personopplysninger. I etterkant av seminaret deles eksempler og maler som kan benyttes i egen bedrift. 

Seminaret er et lokalt initiativ og arrangeres av et samarbeidsutvalg som består av representanter fra Universitetet i Sørøst-Norge, Kartverket, Ringerike Kommune, Dokumentpartner og Office Center. Formålet er å fremme samarbeid og utveksle kunnskap innen informasjonsteknologi og sikkerhet mellom ulike aktører i Ringerike. Målgruppen er bedriftsledere og beslutningstakere i lokale bedrifter. Seminaret arrangeres på Bysalen Amfi onsdag 21. november kl. 12-15.

Foredragsholdere

Innføringen av GDPR har gjort at mange bedrifter har jobbet mye med IT-sikkerhet det siste året. Det kan være tid for å ta et steg tilbake og se hvordan det har påvirket lokalt næringsliv og hvilke muligheter som byr seg fremover. Foredragsholdere er Britt Eva Haaland fra Sopra Steria, Hugo L. Klemmestad fra Office Center og Axel Sjøberg fra Ringerike Kommune.

 

Britt Eva Haaland, Sopra Steria

Dagens samfunn er i stor grad digitalt og vi må være gode ikke bare i dag, men også i lang tid fremover. Vi må kunne takle både dagens trusselbilde, men også utviklingen i trusselbildet. Det er avgjørende at virksomheter forstår hva informasjonssikkerhet er og hvordan man tar hensyn til sikkerhet både i tekniske og organisatoriske løsninger. Dersom man forstår hvorfor informasjonssikkerhet er viktig, vil sikkerhet bli en muliggjører og ikke en showstopper.

 

Axel Sjøberg, Ringerike Kommune og Hugo L. Klemmestad, Office Center

Hvordan påvirker den nye personvernforordningen lokalt næringsliv? Hvilke tiltak kan man enkelt gjøre for å få kontroll på sikkerhet og personopplysninger og hvordan kan dette påvirke positivt? Lokale hendelser innenfor sikkerhet. Eksempler og maler som man kan ta med hjem og benytte.

 

 

Meld deg på


Hva:         IT seminar for bedrifter og organisasjoner i Ringeriksregionen.
Hvor:       Bysalen Amfi onsdag 21. november kl. 1200-1500.

Send en mail til itforumringerike@usn.no og meld deg på.
Seminaret er kostnadsfritt.