Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Blogg

Hva er nytt i DatabeatOMNI UX7? 

DatabeatOMNI UX7 ble lansert rett før sommeren og inneholder noen nye funksjoner i tillegg til at brukergrensesnittet er forbedret. I denne artikkelen får du noen tips som du kan ta med deg videre når du skal lage og publisere innhold i DatabeatOMNI.

Ønsker du mer informasjon om infoskjermløsningen DatabeatOMNI?
Les mer om DatabeatOMNI her eller ta kontakt med oss.


1. Kvalitet på bilder

Når man laster opp et bilde på databeatomni.net vil man nå få et varsel dersom kvaliteten på bilde er lavere enn anbefalt. Det betyr ikke at det ikke kan benyttes, men gir deg en tilbakemelding på at bildet har for lav oppløsning i henhold til det som er anbefalt. 

2. Ny widget

Det har kommet til en ny widget som heter Channel Widget. Denne åpner noen muligheter for å kunne presentere og kombinere innhold fra ulike kanaler og spillelister i et skjermbilde. Eksempelvis kan du trekke inn en video fra en spilleliste og vise den på deler av skjermen mens den spiller en annen spilleliste i bakgrunnen. Husk på at widgets legges på per spilleliste.

3. Ny plassering av spillelistene

I DatabeatOMNI UX7 har spillelistene fått en ny plassering. På bildet under kan du se at du har menyer både på oversiden og undersiden av feltet. Spillelistene vises nå på undersiden av feltet og for å redigere spillelistene eller lage nye må du først velge generelt i det øverste panelet og deretter kan du klikke deg mellom spillelistene og eventuelt benytte pluss tegnet nederst til høyre for å lage en ny. 


4. Mulighet til å tidsinnstille hele spillelisten

Du har nå også mulighet til å tidsinnstille en hel spilleliste. Dette gjør du under generelt og på den aktuelle spilleliste, bruk valgene Fra dato og Til dato. (se bilde på punkt 3.)

5. Basic view

Det finnes noe som heter Basic view og dette er en forenklet versjon av publiseringsløsningen. Den inneholder en del færre valgmuligheter, men til gjengjeld tar den brukeren gjennom prosessen med å publisere innhold på svært brukervennlig måte. Du skifter mellom basic og vanlig view med følgende knapp øverst i skjermen.

Husk å tenke relevans

Noe av det viktigste du gjør når du publiserer innhold er å tenke relevans både når det gjelder innhold, men også når og hvordan innholdet vises. Prøv deg frem med de nye funksjonene se om de kan være med å øke relevansen på ditt innhold.