Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester

Office Brukersikring

NYHET! Beskytt din Office 365 bruker, e-post og dokumenter, uten at brukeropplevelsen blir dårligere.

 

Beskytter din Office 365 konto

Office 365 er tilgjengelig i hele verden og selv om du jobber i Norge kan svindleren nå deg fra andre siden av verden. Med Office Brukersikring gjør vi det svært vanskelig for en svindler å logge på din konto selv om han har fått tak i ditt passord! Vi tillater kun pålogging fra din registrerte PC, mobiltelefon og nettbrett. Dersom du vil logge på fra en annen enhet enn den du har registrert hos oss må du benytte 2-faktor autentisering. Det vil si at du må ha tilgang til både passord og mobiltelefon for å få tilgang til kontoen fra en ny enhet.

Benytter hvitelisting av enheter

Hvitelisting betyr at du lager en liste over enheter hvor det er lov å logge på med kun passord. Du registrerer din PC, mobiltelefon og nettbrett hos oss og samtidig installeres en software agent på enhetene som gjør at vi kan gjenkjenne de. På registrerte enheter kan du jobbe akkurat som normalt uten å måtte benytte 2-faktor autentisering. Dette gir økt trygghet og du beholder den gode brukeropplevelsen.

Ønsker du å øke sikkerheten på din Office 365 konto?

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

En oppdaterte beskrivelse av hvordan vi behandler personopplysninger i de ulike tjenestene vil komme i løpet av sommeren og blir lagt ut fortløpende.