Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester

IT-konsulenter

Office Center er i dag distriktets største konsulentselskap innen IT. Vi satser bevisst på IT-konsulenter med bred kompetanse som kan hjelpe deg med å finne gode og effektive løsninger.

 

Du skal være trygg på vår kompetanse 

Vi selger løsninger og tjenester innenfor et område som preges av stadige endringer og fornyelser, både innen teknologi og ikke minst rutiner/arbeidsmetodikk. Dette krever at vi er fremoverlent og nyskjerrig på ny teknologi og følger nøye med i utviklingen og nyhetsbildet. Vi satser bevisst på konsulenter med bred erfaring og evnen til å tenke helhet. Vi vektlegger totaløkonomien i løsningen din og arbeider for at du skal få mest mulig igjen for pengene du bruker på IT. Våre dyktige konsulenter skal bidra til at du gjør de riktige valgene og ikke minst får en god oppfølging på dine systemer/løsninger i etterkant. 

 

En oppdaterte beskrivelse av hvordan vi behandler personopplysninger i de ulike tjenestene vil komme i løpet av sommeren og blir lagt ut fortløpende.