Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester    IT-konsulenter

Økonomi, logistikk og lønn

I alle år har vi hatt høy fokus på kompetansebygging innen forretningssystemer. Vår styrke er derfor bredden i kompetanse på komplette, kritiske forretningssystemer.

Vi bistår våre kunder med rådgivning, valg av løsninger, installasjon/Implementering, opplæring, drift/support og bistand i det daglige. 

Våre konsulenter yter diverse tjenester innenfor fagområdene økonomi, regnskap, logistikk (ERP) ,CRM og lønn/HR og har bred og variert erfaring med organisasjon og ledelse, prosesstyring, kontroll og analyse, prosjektledelse samt lover, regler og regnskapsstandarder som berører våre kunder.

ERP-prosjekter er ikke et rent IT-prosjekt men organisasjonsprosjekter som omhandler alle avdelinger i en bedrift. Vi kan fagfeltet vårt, men går også inn i  fagfeltet til kunden, enten det er økonomi og banksystemer eller logistikk og lagerbeholdning. Dette gjr at vi som konsulenter lettere forstar hva kunden snakker om og unngar feil.
 

Innen Visma og Huldt&Lillevik Lønn/HR har vi fagspesialister med bred systemkompetanse og lang bransjeerfaring.Vi kan faget lønn og holder også kurs i dette.