Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester    IT-konsulenter

Office Fjernsupport

Vår supporttjeneste er betjent av erfarne konsulenter som kan bistå deg med IT problemer via telefon eller fjernstyring.

Vår supporttjeneste er betjent av erfarne konsulenter som kan bistå deg med IT problemer via telefon eller fjernstyring. Tjenesten er ment for sluttbrukere. IT-ansvarlige anbefales å benytte seg av Office IT Drift. Våre konsulenter samarbeider med den som opplever problemet med å finne ut av hva feilen kan være. De klarer å løse det aller meste. Noen feil er likevel for arbeidkrevende til at de kan ordne det mens du venter. Da samler de inn verdifull informasjon slik at vi kan sende en godt forberedt konsulent ut til deg.

Hvis du har Office Rammeavtale har du allerede en halv time telefonsupport pr måned inkludert i avtalen, samt rimelige timepriser på arbeidet som går ut over det. For en enda bedre avtale kan du også kjøpe telefonsupport til en fast pris pr bruker, fri bruk.