Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester    IT-konsulenter

Erfaring og høy kompetanse

Vi har jobbet med virtualisering siden 2004 og var blant de første IT-leverandørene i Norge som sertifiserte konsulenter på VMware. Vi har etterhvert omfattende erfaring med virtuelle serverløsninger.

Som VMware partner siden 2005 var Office Center Hønefoss AS tidlig ute med å satse på virtualisering.

Sertifiserte konsulenter

VMware er vår viktigste samarbeidspartner på virtualisering og vi mener det er viktig å dokumentere vår omfattende erfaring med sertifiseringer. Utviklingen på virtualisering har vært enorm på få år, så vi bruker ressurser både på kurs og internasjonale konferanser for å holde oss oppdatert.

Infrastruktur

Du trenger brannmur, switcher, trådløst nett, UPS, kabler, backup server og backup hardware i tillegg til selve serverne før alt fungerer. Våre konsulenter hjelper deg å velge ut komponenter og sette sammen en komplett løsning som bare fungerer. Fordi vi fokuserer på totaløkonomi og fleksibilitet bruker vi om igjen det du allerede har og anbefaler konsekvent produkter som er kjent for å fungere godt og være stabile.

Også på feilsøking er det viktig å beherske alle komponentene i løsningen. Det er ikke alltid innlysende om det er serveren, nettverket eller brannmuren som er problemet, men våre konsulenter har både kompetansen og erfaringen som skal til for å finne og løse problemet raskt og effektivt.