Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester    Office Cloud    Office 365

5 gode grunner for hvorfor du bør velge Office 365

Med Office 365 får du et komplett kontor når og hvor som helst. Det er flere fordeler med å velge en sky-basert abonnementsløsning.

Office 365 er en abonnementstjeneste som gir deg tilgang til office-programmene som Word, Excel, PowerPoint og Outlook, via internett (skytjenester). I abonnementet for bedrifter får du også tilgang på email, Skype for business, Teams, SharePoint og lagring via onedrive. Det meste du trenger for en effektiv arbeidsdag.

Her er fem grunner til at vi anbefaler deg å velge Office 365:

 

1. Overkommelige priser

Hos den gjennomsnittlige leverandør kan e-post fort bli dyrt. Microsoft leverer i høy skala og det gjenspeiles i prisene. 

2. Fungerer på alle enheter

Office 365 fungerer uansett hvilken enhet du benytter, om det er mobil, nettbrett eller pc.

3. Alltid oppdatert programvare og systemer

Du vil alltid ha den nyeste versjonen av Office og din e-post vil alltid å ha den nyeste versjonen av Exchange. Dette øker både effektiviteten og sikkerheten i løsningen. Dersom du kjøper Office-pakken i butikk risikerer du at den raskt blir utdatert, i motsetning til en abonnementstjeneste som oppdateres løpende. 

4.Vær en del av Microsoft sitt nettverk

Microsoft har mange online-tjenester som bruker de samme datasentrene som Office 365, inkludert Skype og Xbox Live. Dette er tjenester som mange benytter som Microsoft sørger for at har svært liten grad av nedetid. Dermed kan du regne med at din e-post alltid er oppe og tilgjengelig for omverden. 

5. Velg komponenter når du trenger dem

Office 365 er modulært. Så snart man har opprettet et firma i Office 365 kan man for eksempel bestille e-post, Office-pakken og skylagring. Tjenestene skaleres etter behov og de fleste Microsoft abonnement kan integreres i Office365 etter behov per bruker. 

Velger du Office 365 for din bedrift får du et abonnementsløsning som er forutsigbar, effektiv og sikker. Den kan skaleres og tilpasses etter behov og du kan bruke din tid på bedriften og ikke IT-løsningene. 

 

Lurer du på om Office 365 kan være noe for deg?

Les mer om Office 365 Business
Effektiv samhandling ved bruk av Teams
Visste du dette om Office 365?


Kontakt oss i dag for en uforpliktet prat!