Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester    Office Cloud    Office 365

En effektiv dag med Office 365

Office 365 fra Microsoft har samlet mange nyttige funksjoner og programmer under et for å gi deg en sømløs opplevelse og en effektiv arbeidsdag. Bli med på en arbeidsdag med Office 365.

God morgen!

Morgenen er hektisk for de fleste enten det er barn som skal leveres i barnehage og skole, avhengigheten til kollektiv trafikk eller en lengre pendlervei. I løpet av den tiden det tar å komme seg på jobb har allikevel de fleste klart både å få med seg nyheter, sjekket kalenderen og eposten via smarttelefonen. Du har kanskje sett at du har fått tildelt nye oppgaver i Planner eller registerer at noen av dine kollegaer har jobbet med et felles prosjekt i Teams. Kort oppsummert har du på kort tid, via flere programmer og Apper, fått oversikt over hva som venter deg på jobb denne dagen. 

Med kaffekoppen i hånden 

Vel fremme på kontoret med en kaffekopp i hånden tar du et overblikk over eposten, kalenderen, Planner og Teams, denne gangen på datamaskinen på kontoret, før du kommer i gang med dagens arbeidsoppgaver. SharePoint husker de siste dokumentene du redigerte og det er lett å ta opp tråden fra dagen i forveien.

Noen timer på kontoret

En kollega ber om tilgang til et møtereferat og du deler referatet via Teams og gir han raskt tilgang til det han ønsker. Ettersom du har gitt han tilgang til det aktuelle dokumentet via skyen har dere nå begge muligheter til å redigere samme dokument. Du registrerer at noen partnere har lagt ut meldinger via Yammer og følger med på hva som kommenteres. Videre bruker du Skype til å gjøre noen raske avklaringer, av og til kan en kort dialog være å foretrekke fremfor en mail. Før lunsj har du avtalt  et videomøte over Skype med to kollegaer fra et søsterselskap.

Et eksternt møte

Etter lunsj er det booket inn et eksternt møte hvor du skal presentere resultatene av et prosjekt for en kunde. Du har forberedt en presentasjon i PowerPoint som du tar med, i tillegg har du satt opp resultatene i et Excel og en oppsummering av prosjektet i OneNote. Etter endt presentasjon deles all dokumentasjon sikkert og enkelt via SharePoint med kunden.

I sofakroken 

Etter at middag og fritidsaktiviteter er avsluttet lander du i sofaen med plan om å se en serie. Etter noen hektiske timer på ettermiddagen ønsker du å oppdatere deg på de siste hendelsene på kontoret, før du kan slippe arbeidsdagen helt. Du benytter smarttelefonen ettersom den er lett tilgjengelig og deler enkelt noen dokumenter på forespørsel ved å bruke OneDrive appen. Appen gir deg sikker tilgang til dokumenter, enkel deling og dersom du gjør noen endringer synkroniseres de mot skyen. Endelig er du i mål med dagen og du kan ta en velfortjent pause ved tv-skjermen.

 

Ingen arbeidsdager er like

Med Office 365 er du sikret en god plattform for en moderne og fleksibel arbeidsdag. Du har enkel og sikker tilgang til dokumenter uansett hvor du befinner deg og på de fleste enheter, så lenge du har tilgang til et nettverk. Det er sikkert og enkelt å dele dokumenter med både interne og eksterne og du har gode verktøy du kan støtte deg på gjennom arbeidsdagen. Office 365 skal være enkelt å sømløst å bruke, men like viktig byr det på uendelig med muligheter for de som er interessert!

 
 
Ta kontakt for en uforpliktet prat om Office 365 for bedrifter!
 
Få mer ut av Office 365 ved å ta i bruk Teams
Visste du dette om Office 365
Hvordan øke sikkerheten på Office 365
Les mer om Office 365 for bedrifter
 
 
Last ned fra Google Play  
Last ned fra App Store