Med Microsoft Office 365, en skybasert produktivitetstjeneste fra Microsoft, får du tilgang til Office-programmer, e-post, kalender, dokumentdeling og videokonferanser i HD på alle typer enheter, inkludert bærbare PCer, nettbrett og smarttelefoner. Helt uten forhåndsinvesteringer!

 

 

Office 365 for bedrifter

Vil du gjerne utvide, men uten å betale for flere servere?  Blir du frustrert fordi den IT-infrastrukturen du har, ikke kan skaleres for å møte dine voksende behov? Microsoft Office 365 for bedrifter, en skybasert produktivitetstjeneste fra Microsoft, leverer de nyeste produktivitetsverktøyene optimert for mindre bedrifter, helt uten forhåndsinvesteringer i servere.

Enkel å skalere

Med Office 365 får du tilgang til Office-programmer, e-post, kalender, dokumentdeling og videokonferanser i HD på alle typer enheter, inkludert bærbare PCer, nettbrett og smarttelefoner. Den nettbaserte administrasjonskonsollen gjør det enkelt å legge til eller fjerne brukere, administrere e-post, angi retningslinjer for dokumentdeling og styre tilgangen til nettsteder.

Effektive løsninger 

Med de tilknyttede verktøyene kan du få svar raskere og få mer gjort – med funksjoner som muligheten til å se alles tilstedeværelse, selv på telefonen, og få øyeblikkelige oppdateringer på nyhetsfeeder for personer og dokumenter du følger. Med SkyDrive Pro lagrer du arbeidet i skyen som standard, slik at du får automatisk sikkerhetskopiering, en enkel måte å dele dokumenter på, og muligheten til å synkronisere med enhetene dine for frakoblet tilgang. Med Office 365 får du mest for pengene med den teknologien du trenger for å la bedriften vokse. 

Office Center har de siste årene brukt mye ressurser på kompetansebygging innen nettskyløsninger, blant annet har vi fokus på Microsoft sine Azure løsninger. Våre sertifiseringer dokumenterer kunnskap om; Windows server, Microsoft Azure og  Microsoft Office 365.

 

Lurer du på om Office 365 kan være aktuelt for deg og din bedrift? 

Ta kontakt for en uforpliktet prat om Office 365 for bedrifter!