Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester    Office Cloud

Office 365

Med Microsoft Office 365 for bedrifter, utdanning og virksomheter får du tilgang til Office-programmer på alle typer enheter, helt uten forhåndsinvesteringer! Gå for en løsning som er skalerbart, forutsigbart og effektivt.


Skalerbart, effektivt og forutsigbart med Office 365!

Med Office 365 får du tilgang til Office-programmer, e-post, kalender, dokumentdeling og videokonferanser i HD på alle typer enheter, inkludert bærbare PC-er, nettbrett og smarttelefoner. Få tilgang til kjente programmer som Word, Excel, PowerPoint, og effektiv deling i skyen med SharePoint og OneDrive. Trenger du smarte programmer som tilrettelegger for teamarbeid og samhandling får du blant annet tilgang til Groups, Teams, Skype for Business og Planner. Microsoft Office 365 er en brukervennlig, skalerbar og forutsigbar tjeneste som fungerer like godt for skoler som for bedrifter i alle størrelser. Den nettbaserte administrasjonskonsollen gjør det enkelt å legge til eller fjerne brukere, administrere e-post, angi retningslinjer for dokumentdeling og styre tilgangen til nettsteder, og du kan enkelt sette opp sikkerheten ved å ta i bruk 2 faktor autentisering.

Vi kan tilby følgende lisenser på Office 365 for bedrifter:

  • Office 365 Business
    • (Office 365 Business, Office 365 Business Premium, Office 365 Business Essentials, Office 365 Exhange Online)

  • Office 365 Enterprise
    • (Office 365 ProPluss, Office 365 Enterprise e1 og e3)

  • Office 365 Education
    • (Office 365 a1 og a3)

Vi hjelper deg med oppsett og overgang til Office 365 og vi kan tilby bedriftsinterne kurs i Office 365. Når du trenger assistanse har vi en supportavdeling som sitter klar til å hjelpe deg. Kontakt oss i dag så gir vi deg et tilbud basert på dine behov!

Effektive løsninger 

Få svar raskt og få mer gjort – Microsoft satses på teamwork og samhandling. Du kan planlegge og fordele oppgaver, dele dokumenter, snakke sammen og se de siste oppdateringene - alt integrert i Office 365. Med SkyDrive Pro lagrer du arbeidet i skyen som standard, slik at du får automatisk sikkerhetskopiering og tilgang til dokumentene fra alle dine enheter.

Office Center leverer Office 365 til en rekke kunder i dag og er sertifisert på en rekke Microsoft produkter og tjenester. Vi har kompetansen som kreves for å gi deg en god tjeneste og høy kvalitet på support. Vi holder til i Buskerud, men leverer løsninger til kunder i hele Norge.

Lurer du på om Office 365 kan være aktuelt for deg og din bedrift? Be om et tilbud i dag!

 

En oppdaterte beskrivelse av hvordan vi behandler personopplysninger i de ulike tjenestene vil komme i løpet av sommeren og blir lagt ut fortløpende.

 

Ta kontakt for en uforpliktet prat om Office 365 for bedrifter!