Microsofts standard servertjenester (Exchange, Lync og Sharepoint) levert som skytjenester, med eller uten Office programmene inkludert.

 

Office 365 Business
Vil du gjerne utvide, men uten å betale for flere servere?  Blir du frustrert fordi den IT-infrastrukturen du har, ikke kan skaleres for å møte dine voksende behov? Microsoft Office 365, en skybasert produktivitetstjeneste fra Microsoft, leverer de nyeste produktivitetsverktøyene optimert for mindre bedrifter, helt uten forhåndsinvesteringer i servere.

Enkel å skalere
Med Office 365 får du tilgang til Office-programmer, e-post, kalender, dokumentdeling og videokonferanser i HD på alle typer enheter, inkludert bærbare PCer, nettbrett og smarttelefoner. Den nettbaserte administrasjonskonsollen gjør det enkelt å legge til eller fjerne brukere, administrere e-post, angi retningslinjer for dokumentdeling og styre tilgangen til nettsteder.

Effektive løsninger
Med de tilknyttede verktøyene kan du få svar raskere og få mer gjort – med funksjoner som muligheten til å se alles tilstedeværelse, selv på telefonen, og få øyeblikkelige oppdateringer på nyhetsfeeder for personer og dokumenter du følger. Med SkyDrive Pro lagrer du arbeidet i skyen som standard, slik at du får automatisk sikkerhetskopiering, en enkel måte å dele dokumenter på, og muligheten til å synkronisere med enhetene dine for frakoblet tilgang. Med Office 365 får du mest for pengene med den teknologien du trenger for å la bedriften vokse. 

Office Center har de siste årene brukt mye ressurser på kompetansebygging innen nettskyløsninger, blant annet har vi fokus på Microsoft sine Azure løsninger.
Våre sertifiseringer dokumenterer kunnskap om; Windows server, Microsoft Azure og  Microsoft Office 365.