Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester    Office Cloud

Office 365

Få tilgang til Office-programmer på alle typer enheter, helt uten forhåndsinvesteringer! Gå for en løsning som er skalerbart, forutsigbart og effektivt.

Effektivt og forutsigbart

Office 365 gir deg tilgang til Office-programmer, e-post, kalender, dokumentdeling og videokonferanser i HD på alle typer enheter, inkludert bærbare PC-er, nettbrett og smarttelefoner. Få tilgang til kjente programmer som Word, Excel, PowerPoint, og effektiv deling i skyen med SharePoint og OneDrive. Trenger du smarte programmer som tilrettelegger for teamarbeid og samhandling får du blant annet tilgang til Groups, Teams, Skype for Business og Planner. Microsoft Office 365 er en brukervennlig, skalerbar og forutsigbar tjeneste som fungerer like godt for skoler som for bedrifter i alle størrelser. 

Microsoft satser på teamwork og samhandling.

Du kan planlegge og fordele oppgaver, dele dokumenter, snakke sammen og se de siste oppdateringene - alt integrert i Office 365.


Skalerbart og med fokus på sikkerhet

Det nettbaserte administrasjonskonsollen gjør det enkelt å legge til eller fjerne brukere, administrere e-post, angi retningslinjer for dokumentdeling og styre tilgangen til nettsteder. Du kan enkelt sette opp sikkerheten ved å ta i bruk 2 faktor autentisering.

Vi kan tilby følgende lisenser på Office 365 for bedrifter:

  • Office 365 Business
  • Office 365 Enterprise
  • Office 365 Education


Våre konsulenter har lang erfaring på Office 365 og kan tilpasse og vedlikeholde løsningen, samt bistå ved behov.
Kontakt oss i dag så gir vi deg et tilbud basert på dine behov!

 

Ta kontakt for en uforpliktet prat om Office 365 for bedrifter!

En oppdaterte beskrivelse av hvordan vi behandler personopplysninger i de ulike tjenestene vil komme i løpet av sommeren og blir lagt ut fortløpende.