Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester    Office Cloud

Office Online Backup

En moderne og effektiv Disaster Recovery løsning som sikrer at dine servere alltid kommer opp igjen dersom noe skulle skje. Integrert sikkerhetskopiering av alle dine data.

 

Høyere sikkerhet med Office Online Backup

Vi tilbyr Office Online Backup som tar daglig backup av alle dine servere og laster sikkerhetskopien opp til et datasenter med 24/7/365 oppetidsgaranti. For at du skal kunne konsentrere deg om din egen virksomhet har vi valgt ut programvare, installerer, konfigurerer og følger med på at backupen faktisk blir tatt. Alle dine data krypteres på din server før sikkerhetskopien overføres og lagres kryptert i skyen. 

Vår løsning er særlig effektiv ved større datamengder og gir en bedre beskyttelse enn tradisjonelle backupløsninger også for deg med mange servere å beskytte. Markedets meste effektive endringsmåling og deduplisering sikrer at kun endrede delene av hver fil må overføres hver natt. Dette gjelder også for større filer som databaser og virtuelle disker.

Office Online Backup gir deg:

  • Daglig oppfølging av backup status fra vårt driftssenter
  • Full backup ut av huset hver dag med minimale dataoverføringer
  • Komplett, daglig filhistorikk - gjenopprett slettede filer når du vil
  • Gjenoppretting av servere direkte til ny hardware eller virtuelle servere
  • Effektiv Disaster Recovery med eller uten lokal disk cache*
  • Trygghet for at din bedrift kommer igang igjen dersom noe skjer

*) Krever tilgang på lokal diskplass ved siden av serverne, f.eks. et NAS eller separat filserver

Se flere detaljer om Office Online Backup

 En oppdaterte beskrivelse av hvordan vi behandler personopplysninger i de ulike tjenestene vil komme i løpet av sommeren og blir lagt ut fortløpende.

 

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat!