Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester    Office Cloud

Office Serverovervåking

Unngå driftstans ved å overvåke servere og serverapplikasjoner. Ved feilsituasjoner vil kunden bli varslet og kan følge situasjonen via et skybasert konsoll. Vi har erfarne konsulenter som kan bistå ved feilretting.

 

En driftsikker hverdag med Office Serverovervåkning

Servere og serverapplikasjoner er kritiske deler av bedrifts hverdag. Ved å overvåke servere  kan man oppdage feil og i mange tilfeller rette de før de blir driftskritiske. Med Office Serverovervåkning vet du at dine servere kjører og at applikasjoner og nettsteder er tilgjengelige. Ved feil mottar du varsler på SMS eller e-post, og integrert fjernstyring gir rask og effektiv tilgang til serveren med problemer. Et skybaserte konsoll gir deg detaljert informasjon om hva som har feilet og når feilen oppsto.

Med Office Serverovervåking kan du overvåke:

  • CPU og RAM forbruk både akutt og over tid
  • Båndbredde på servere, switcher og brannmur
  • Harddisker, ledig plass og belastning
  • Tjenester (services)
  • Applikasjoner (backup, antivirus, databaser, epost)
  • Nettverk, IP adresser, porter og webservere
  • SNMP

Office Server Overvåking kan overvåke både Windows og Linux servere

Trenger IT-ansvarlig litt avlastning?

Vårt driftssenter er bemannet av erfarne konsulenter med mange års erfaring fra overvåking og feilretting på servere, nettverk og lagring. De fleste av våre kunder velger å la våre dyktige konsulenter ta ansvaret for at feil rettes raskest mulig når Office Server Overvåking sender varsel. Din server overvåking kan integreres 100 % i vårt driftssystem der alle feil og varsler blir nøye fulgt opp og dokumentert.

Se flere detaljer på Office Server Overvåkining.

 

En oppdaterte beskrivelse av hvordan vi behandler personopplysninger i de ulike tjenestene vil komme i løpet av sommeren og blir lagt ut fortløpende.

 

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat!