Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester

Office PC-sikring

Hvor det tidligere var tilstrekkelig med Antivirus og Windows Update, stilles det i dag større krav til sikkerhet for å møte dagens trusselbilde. Man trenger en tjeneste som inkluderer både ativirus, patching av programvare et kontinuerlig oppdatert URL-filter.

 

Det er lønnsomt å investere i IT-sikkerhet

Digital kriminalitet øker i omfang og har kommet seg inn i både dagligtale og lokalpresse. Risikoen for å bli offer for et sikkerhetsbrudd er like stor for små og mellomstore bedrifter, som for de større selskapene. Office PC-sikring er en tjeneste bestående av flere komponenter som skal hindre virus og malware angrep. Office PC-sikring består av antivirus, patching av alle programvarer på maskinen og et kontinuerlig oppdatert URL-filter. Les mer om de ulike komponentene:

 

 

Office Antivirus

På en PC er oppdatert Antivirus en absolutt nødvendighet. Office Antivirus sjekker alle kjørende programmer på din maskin for virus eller malware og blokkerer all kjent, ondsinnet kode.

Office PC-oppdatering

Sikkerhetshull eller svakheter i programvaren på din PC kan gjøre det mulig for ondsinnet kode å omgå Antivirus beskyttelsen din. Office PC-oppdatering tetter sikkerhetshull i alle programmer på din PC som trenger tilgang til Internett.

Office Web-sikring

Selv med svært effektive oppdateringstjenester tar det tid å tette sikkerhetshull, med Office Web-sikring blokkerer du infiserte nettsteder fra å nå din PC.

Office Hurtigsupport

Rask og enkel tilgang til brukerstøtte, direkte fra hver PC der tjenestene brukes.