Før var det nok med bare Antivirus og Windows Update. Idag trenger du Antivirus, patching av all programvare på hele maskinen (Office PC Oppdatering) og et kontinuerlig oppdatert URL-filter (Office Web Sikring).

Virus og Malware er butikk. Ett eller annet sted i verden sitter det noen som forsøker å tjene penger på å ta kontroll over din PC. Office PC Sikring er en programpakke som hindrer dem i dette. For å få tak i deg angriper de serverne til helt normale nettsteder. Der endrer de på koden slik at alle besøkende blir forsøkt infisert med deres ondsinnede programvare. Dette går som regel bra en kort stund, så blir det oppdaget og angrepet stanset. Men i mellomtiden har de kanskje klart å infisere ett nytt nettsted. Slik tråler de Internett etter sårbare maskiner de kan innlemme i sine bot-net eller presse for penger ved å kryptere dyrebare dokumenter.

Med Office PC Sikring får du:

Office Antivirus

På en PC er oppdatert Antivirus en absolutt nødvendighet. Office Antivirus sjekker alle kjørende programmer på din maskin for virus eller malware og blokkerer all kjent, ondsinnet kode. Office Antivirus er en helt sentral funksjon i Office PC Sikring.

Office PC Oppdatering

Sikkerhetshull er feil eller svakheter i programvaren på din PC som gjør det mulig for ondsinnet kode å omgå Antivirus beskyttelsen din. Office PC Oppdatering tetter sikkerhetshull i alle programmer som henter filer på Internett, slik som Flash og Java.

Office Web Sikring

Selv med svært effektive oppdateringstjenester tar det tid å tette sikkerhetshull. Blokker infiserte nettsteder fra å nå din PC i det hele tatt med Office Web Sikring.

Office Hurtigsupport

Rask og enkel tilgang til brukerstøtte, direkte fra hver PC der tjenestene brukes. Uansett hvilken av tjenestene i Office PC Sikring familien du benytter kan du bruke Office Hurtigsupport.