Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester    Office PC-sikring

Office Web-sikring

Selv med svært effektive oppdateringstjenester tar det tid å tette sikkerhetshull, med Office Web-sikring blokkerer du infiserte nettsteder fra å nå din PC.


Beskytt PC-en din med Office Web-sikring

Det tar dessverre tid å tette et sikkerhetshull. En feil må analyseres, koden må skrives om og den oppdaterte programvaren sendes til distribusjon. Deretter må din PC laste ned oppdateringen og innstallere den. Selv med svært effektive oppdateringstjenester som Office PC Oppdatering vil det gå timer, kanskje dager fra en feil er kjent til din PC er oppdatert. I mellomtiden jobber virus-produsentene på spreng for å utnytte svakheten.

Med Office Web-sikring er du alltid beskyttet.

Tjenesten fanger opp alle URLer og nettstedsnavn som prosesser på din PC forsøker å åpne. Disse opplysningene lar seg raskt og effektivt teste mot oppdaterte lister på nett og alle nettsteder som innebærer en sikkerhetsrisiko kan effektivt blokkeres. Listene oppdateres kontinuerlig og inkluderer også normale nettsteder som har blitt infisert så snart disse oppdages. Vår tjeneste er en del av et verdensomspennende nettverk som scanner Internett kontinuerlig for nye trusler.

Siden tjenesten tester alle URLer og nettstedsnavn kan bedrifter også bruke den til å implementere interne regler for hvilke nettsteder det er lov til å benytte i arbeidstiden. På noen arbeidsplasser er det ikke lov til å benytte sosiale medier. Hos andre kan det være vanskelig å få gode Internett-linjer, slik at det er behov for å begrense lyd- eller videostreaming i arbeidstiden. Uansett hva det skyldes kan Office Web-sikring konfigureres til å håndheve slike policyer.

Med Office Web-sikring kan du:

  • Beskytte alle dine PCer mot farlige nettsteder
  • Lage og håndheve policy for hvilke nettsteder det er greit å bruke i arbeidstiden
  • Lage dine egene svartelister for nettsteder som ikke passer inn i deres arbeidsflyt
  • Måle hvor mye båndbredde hver maskin bruker i praksis
  • Få rapporter på hvor mye trafikk du faktisk har på Internett

En oppdaterte beskrivelse av hvordan vi behandler personopplysninger i de ulike tjenestene vil komme i løpet av sommeren og blir lagt ut fortløpende.

 

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat!