Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Tjenester

Sikker sletting av data

Ingen ønsker at firmahemmeligheter, personinformasjon og annet skal komme på avveie. Office Center kan slette lagringsmedier fra stasjonære eller bærbare maskiner, servere, smarttelefoner, minnepenner og nettbrett.


Invester i gode rutiner ved utskifting av IT-utstyr

Hver tredje PC kastes uten at sensitive personopplysninger eller bedrifthemmeligheter blir slettet først! Dette er ikke i henhold til personopplysningsforeskriften eller krav til håndtering av personopplysninger i GDPR. Det er derfor viktig for bedrifter å innarbeide gode rutinger for hvordan man håndterer utskiftning av IT-utstyr.

Personopplysningsforskriften paragraf 2-11: Ved avhending av lagringsmedia skal personopplysninger slettes fullstendig og permanent fra lagringsmediet.

Vi kan hjelpe deg med sikker sletting av data

Vår IBAS Ontrack Eraser er en kraftig elektromagnet som vi benytter til å slette harddisker og backup-taper. Nasjonal Sikkerhetsmyndighet har godkjent denne degausseren for sletting av magnetisk lagringsmedia som inneholder gradert informasjon til og med hemmelig. Mange ønsker dokumentasjon på sletting av data og vil motta et sertifikat ved behov.

 

 

 

Pris: kr 180 pr. disk.

Sletter fra stasjonære/bærbare datamaskiner, servere, smarttelefoner, minnepinner og nettbrett.

 
Les mer om GDPR og hva det har å si for deg som bedrift!
 
 

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat!

En oppdaterte beskrivelse av hvordan vi behandler personopplysninger i de ulike tjenestene vil komme i løpet av sommeren og blir lagt ut fortløpende.