Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside

Løsninger

Gode verktøy er viktig – vi viser deg hvilke du bør velge, og hvordan du kan bruke dem.

En oppdaterte beskrivelse av hvordan vi behandler personopplysninger i de ulike tjenestene vil komme i løpet av sommeren og blir lagt ut fortløpende.

 

Nettverk

For rask, effektiv og sikker datatrafikk må nettverksstrukturen være på plass. Vi har dyktige konsulenter som kan gi råd og veiledning til nettverkstruktur og valg av komponenter.

IT-sikkerhet

En god stabil IT-løsning begynner med valg av gode komponenter og et stødig fokus på IT-sikkerhet. Våre selgere har lang erfaring og bred kompetanse når det gjelder å finne gode løsninger!

PC og IT-utstyr

Vi har mange års erfaring og hjelper deg med å finne den riktige PC-en for dine behov.

Print / Multifunksjon

Vi har over 30 års erfaring innen kontormaskiner og kan veilede deg slik at du velger rett maskin for ditt behov. Vi leverer multifunskjonsmaskiner og maskiner for makulering og frankering.

Møterom og webkonferanser

Få en effektiv arbeidshverdag med et moderne møterom som er enkelt å bruke og med gode muligheter for webkonferanser.

Digitalt dørskilt

Ønsker du en enkel måte å vise om et møterom, en ressurs eller en ansatt er opptatt eller ikke? Digitale dørskilt fra Databeat leveres med tochskjerm og kan kobles direkte til din Office 365 konto.

Kassasystem

Trenger du et nytt kassasystem til din butikk eller lurer på om ditt kassasystem er i henhold til de nye kravene som trer i kraft den 1. januar 2019? Ta kontakt så finner vi et kassasystem som passer for ditt behov!

Infoskjermer

Spre budskapet ditt på en enkel og effektiv måte med DatabeatOMNI. Skap liv i bedriftslokalet med levende informasjon eller trekk til deg nye kunder med skjerm i butikk. Se hvor enkelt det kan gjøres og les om hvordan våre kunder bruker løsningen.

Server

Det er viktig å finne en løsning som dekker behovene til bedriften og det er flere hensyn å ta.

Fiber til bedrifter

Våre samarbeidspartnere Fiber 1, Broadnet og Kvantel leverer moderne og fremtidsrettede kommunikasjonsløsninger for bedriftene i Ringerike og Hole.

Skanning og dokumentflyt

En multifunksjonsmaskin hever standarden for dokumenthåndtering. Vi kan gjerne vise deg hvordan!