Webshop integrert i økonomisystemet

Økonomisystem og nettbutikk hånd i hånd

Visste du at du som allerede har et økonomisystem fra Visma enkelt kan utnytte internett som en salgskanal? Med Visma Zpider kan du selge dine produkter og tjenester over internett direkte fra økonomisystemet. Netthandelsløsningen er direkte integrert med økonomisystemet ditt, noe som gjør at du enkelt kan utvide salgskanalen og gi kunder tilgang til butikken din 24 timer i døgnet, året rundt. Med økonomisystem og netthandelsløsning som snakker sammen, oppnår du automatiserte prosesser. Det betyr at all informasjon vedlikeholdes i ditt økonomisystem, og du får en ny salgskanal på 1-2-3!

Kortbetaling

Produkter og informasjon som publiseres i Visma Zpider blir selvfølgelig indeksert av søkemotorer som Google, og med en helautomatisk kortbetalingsløsning mot BBS slipper du å bekymre deg for betaling og oppgjør fra kundene dine.

Enkel installasjon, oppsett, design og brukeradministrasjon

Løsningen kommer med et sett av designmaler som er bygget på etablerte standarder for hvordan websider bør bygges opp. Det er også enkelt å presentere forskjellig design og innhold for forskjellige kundegrupper. Hvis du for eksempel selger til forbrukermarkedet gjennom forhandlere, kan du lage et grensesnitt for forhandlere med innkjøpspriser og fullstendig informasjon, mens sluttkundene får et annet grensesnitt med relevant informasjon, veiledende utsalgspriser og forhandleroversikt. Administrasjonen av nettbutikken skjer gjennom et oversiktlig administratorverktøy.