Det handler om å finne, vinne og beholde kundene. SuperOffice CRM er enkelt, brukervennlig og kostnadseffektivt. Miks og match brukerplaner for å finne den rette kombinasjonen for dine behov.

Her finner du priser for SuperOffice Online

Hovedfunksjonen til et CRM system er å samle alle prosessene som har med salg, markedsføring og kundeservice på ett sted. 

Spar tid

Registrerer dere kundedata flere ganger, i forskjellige systemer? Hvilke rutiner har dere for endring og vedlikehold av kundeopplysninger? Hvor mange Excel-lister sirkulerer mellom salg og økonomi hvert år? I hvor mange versjoner? Med et CRM-system som er integrert med økonomisystemet automatiseres mange slike manuelle rutiner.

Integrasjon

du oppdaterer informasjon kun ett sted. Hvis du gjør en endring i SuperOffice Win eller WEB vil tilsvarende opplysninger i ditt ERP system bli oppdatert. Det samme gjelder om du gjør en endring i ditt ERP system, så vil opplysningene automatisk oppdatertes i SuperOffice.

Synkronisering av kunder, leverandører, kontaktpersoner, prosjekter, produkter, ansatte eller andre brukerdefinerte tabeller etter dine ønsker. Behovet for at ulike datasystemer fungerer sammen er satt i fokus.

Den typiske skybaserte CRM-løsningen fungerer som et abonnement som krever minimal investering og dermed innebærer mindre risiko. Det finnes heller ikke skjulte kostnader som krav om å kjøpe ekstra maskinvare eller lisensavgift. Det du betaler er en fast månedlig avgift for en skybasert CRM-pakke som kan koste så lite som kr. 390,- pr bruker.

Med SuperOffice Online har du:

  • Ingen bekymringer med hardware eller installasjon
  • Ingen ventetid, salgsteamet er i gang i løpet av kort tid
  • Prisvinnende system uten behov for investering

Med SuperOffice på server har du:

  • Fordel av full kontroll over din egen CRM installasjon
  • Tettere integrasjon mot andre applikasjoner 
  • Mer fleksibilitet i forhold til oppsett.

Her finner du
guider for hva du bør tenke på ved et bytte eller kjøp av CRM

Vi har lang og bred kompetanse på CRM og kan hjelpe deg med rådgivning, implementering, tilpasning og opplæring.