Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Løsninger

Digitalt dørskilt

Ønsker du en enkel måte å vise om et møterom, en ressurs eller en ansatt er opptatt eller ikke? Digitale dørskilt fra Databeat leveres med tochskjerm og kan kobles direkte til din Office 365 konto.

 

Digitale dørskilt koblet direkte til din Office 365 konto – enkelt og helt genialt!

Nå kan du enkelt administrere dine digitale dørskilt gjennom Office 365 eller Exchange server. Databeat Doorsign er bygget på DatabeatOMNI og du trenger ikke laste ned og installere programvare på din PC eller Mac. Det er en skybasert skjermpubliseringsplattform og det er bare å logge rett inn. Du kan eksempelvis sette opp en skjerm for booking av firmabilen, møterommet eller ansatte og det er enkelt å tilpasse det grafiske til din organisasjon.

 

 

Reserver møterommet direkte på skjermen

Doorsign skjermen er på nett og holder seg oppdatert mot din kalender og viser om og hvor lenge møterommet, utstyret eller personen er ledig eller opptatt.  Med touchskjerm kan man med få trykk reservere ressursen direkte. Databeat Doorsign kan brukes på flere typer skjermer, også på Android baserte Nettbrett, men vi anbefaler profesjonelle skjermer fra feks Philips eller Samsung.

 

Derfor bør du velge Doorsign fra Databeat

 

• Kobles direkte til din Office 365 konto – alltid oppdatert informasjon.

• Enkelt å sette opp og administrere – oppsettet tar mindre enn en time selv med flere skjermer.

• Løsningen er skybasert – krever ikke nedlastning av program på din PC.

• Skiltene er stilrene og moderne - kan settes opp grafisk etter eget ønske med bilde eller video.
 
 
Er du interessert i å vite mer?
 
 
Ta kontakt med oss!