Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Løsninger

Infoskjermer

Spre budskapet ditt på en enkel og effektiv måte med DatabeatOMNI. Skap liv i bedriftslokalet med levende informasjon eller trekk til deg nye kunder med skjerm i butikk. Se hvor enkelt det kan gjøres og les om hvordan våre kunder bruker løsningen.

 

Hva er DatabeatOMNI?

DatabeatOMNI er en komlett lønsing for infoskjermer og har mange bruksområder. Løsningen egner seg godt til å spre kommunikasjon internt i bedriften eller for kjøpsutløsende aktiviteter. Vi har levert løsninger til bedrifter innenfor servering, kontor, opplevelser og varehandel. Løsningen egner seg også godt for barnehager og skoler. DatabeatOMNI støtter plattformer som Samsung Smart Signage Plattform (SSP), Android og Windows. 

Brukervennlig publiseringsløsning for digitale skjermer

DatabeatOMNI er en av de mest brukervennlige publiseringsløsningen og kombinert med Samsung SSP skal alle være i stand til å lage sin egen TV-kanal på 10 minutter. Ønsker du å bruke en kjent programvare, finnes en utvidelse til Microsoft PowerPoint. Her kan du publisere dine egne slides rett til skjermen. Brukergrensesnittet er logisk og enkelt, og du kan definere hvem som skal publisere hvilket innhold og om det skal styres sentralt eller lokalt. Programvaren er webbasert, noe som gir deg frihet til å logge deg inn på den enheten du ønsker, fra hvor som helst.

Hvilken krav stilles det til valg av skjerm?

Samsung Smart Signage Plattform (SSP) er dedikert for Digital Signage og skjermene kommer med innebygd spiller. Bestiller du Samsung SSP skjermer fra oss kan disse komme ferdig konfigurert med software, DatabeatOMNI. Det betyr at du kun trenger å koble skjermen til nettverk og strøm, og skjermen vil selv hente spillelisten du har laget. Dersom du har en skjerm fra før kan vi tilby en ekstern mediespiller. Vi leverer også løsninger som kan plasseres utendørs eller i vindu.  

 

Her er noen eksempler på bruk:

Tilbudsskjerm i en butikk.

Skjerm som viser menyen i en kiosk.

 Se hvordan Viken Skog eller Blaafarveverket har tatt i bruk digitale skjermer eller les mer om hvordan infoskjermer er nåtidens plakater.

 

 

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat!