DatabeatOMNI er en publiseringsløsning som enkelt lar deg styre innhold til dine skjermer.

Hva kan løsningen brukes til?
DatabeatOMNI er en komlett lønsing for infoskjermer og har mange bruksområder. Løsningen egner seg godt for å spre kommunikasjon internt i bedriften eller for kjøpsutløsende aktiviteter. Vi har levert løsninger for bedrifter innenfor servering, kontor, opplevelser og varehandel. DatabeatOMNI støtter plattformer som Samsung SSP, Android og Windows. 

Brukervennlig publiseringsløsning
DatabeatOMNI skal være den mest brukervennlige publiseringsløsningen og kombinert med Samsung SSP klarer alle å lage sin egen TV-kanal på 10 minutter, og se den live på sin infoskjerm. Ønsker du å bruke en kjent programvare, finnes en utvidelse til Microsoft PowerPoint. Her kan du publisere dine egne slides rett til skjermen. Brukergrensesnittet er logisk og enkelt, og du kan definere hvem som skal publisere hvilket innhold og om det skal styres sentralt eller lokalt. Programvaren er webbasert, noe som gir deg frihet til å logge deg inn på den enheten du ønsker, fra hvor som helst.

Skjerm
Samsung Smart Signage Plattform (SSP) er dedikert for Digital Signage og skjermene kommer med innebygd spiller. Bestiller du Samsung SSP skjermer fra oss kan disse komme ferdig konfigurert med software, DatabeatOMNI. Det betyr at du kun trenger å koble skjermen til nettverk og strøm, og skjermen vil selv hente spillelisten du har laget. Har du skjerm fra før så tilbyr vi en ekstern mediespiller.

Her er noen eksempler på bruk:

Tilbudsskjerm i en butikk.

Skjerm som viser menyen i en kiosk.

 Se hvordan Blaafarveverket har tatt i bruk digitale skjermer eller les mer om hvordan infoskjermer er nåtidens plakater.