Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Løsninger

Kassasystem

Trenger du et kassasystem til din butikk eller lurer på om ditt kassasystem er i henhold til de nye kravene som trer i kraft den 1. januar 2019? Ta kontakt så finner vi et kassasystem som passer for ditt behov!

 

Kassasystemer for mindre butikker og kantiner

Vi leverer Quorion kassasystemer, Yomani terminaler og Digi vekt med kassaintegrasjon til mindre butikker og kantiner. Kassene som leveres er i trå med de nye lovkravene. Ta gjerne kontakt så lager vi et tilbud tilpasset dine behov.

 
Kassasystemer for mindre butikker.

Q-TOUCH10 kassasystem

Q-TOUCH10 er et kassasystem med touchskjerm som kan skreddersys for å tilpasses enhver kundes behov. Dette er en modell som kan settes opp til alle typer forretninger og den er spesielt godt egnet for kafeteria, bar og restaurant. Kassen er godkjent i henhold til ny kassaloven av 1/1-2017.

 

Quorion CR50 kassaregister

Quorion CR50 kassaregister er en rimelig kasse som er godkjent iht. den nye kassaloven av 1/1-2017. CR50 kan settes opp med både Verifone og Nets integrerbare betalingsterminaler. Den leveres standard med en minnekortleser hvor journalene lastes over. Dette går betydelig raskere enn å skrive rapportene ut på papir. Man kan enkelt formatere dataene, for eksempel over i en exel-fil som igjen kan sendes per e-post til regnskapsfører. Kassen leverer de lovpålagte og krypterte filene som kreves fra skattemyndighetene. Kommer standard med skuff og egner seg godt for små virksomheter. Det er ingen obligatoriske månedlige kostnader.

 

Digi DS-782 vekt m/kasseintegrasjon

Vekten egner seg ekstra godt til bruk i kantiner, hvor salat og andre produkter selges basert på vekt, plassert på forskjellige tallerken størrelser. Meget lett og enkel å ta med seg. Leveres i to modeller; frittstående eller m/RS-232 for integrasjon til kassesystem.

Yomani betalingsterminal for kasseintegrasjon

Yomani er en rask og sikker terminal som er klar for fremtiden. Den har et brukervennlig og elegant design, med fargeskjerm og ledelys rundt kortlesere, samt en robust finish. Strøm og integrasjon kan gå igjennom samme USB-kabel og terminalen leveres med NFC-teknologi. Ment for integrasjon med kasse.

 

Vi har også andre modeller, ta kontakt så tilpasser vi et tilbud etter ditt behov.

 
 

Ny kassalov

Fra 1. januar 2017 må kassasystemer som skal tilbys på det norske markedet tilfredsstille kravene i Kassasystemlova og forskriften som skal fastsettes til loven. Bokføringspliktige selskaper må ha tatt i bruk nye kassasystemer fra 1. januar 2019. Les mer om den nye loven.

 
Vi viser deg gjerne løsningene!