Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Løsninger

Print / Multifunksjon

Vi har over 25 års erfaring innen kontormaskiner og kan veilede deg slik at du velger rett maskin for ditt behov. Vi leverer multifunksjonsmaskiner og maskiner for makulering og frankering.

 
Multifunksjonsmaskiner for små og mellomstore bedrifter

Moderne multifunksjonsmaskiner er mye mer enn kopiering og utskrift, og i tillegg til innebygde funksjoner kan man legge til tjenester etter behov, for å effektivisere drift eller øke sikkerheten. De maskinene vi tilbyr er effektive, brukervennlige og i henhold til krav om sikkerhet. Du kan selv velge om du ønsker å leie eller kjøpe maskinene, og vi tilbyr gode serviceavtaler. Office Center har en eget serviceverksted og ansatte med kompetanse innen service og reprasjon av kontormaskiner. Vi selger også brukte multifunksjonsmaskiner som er i god stand, ta kontakt for et godt tilbud!

Vi forhandler multifunksjonsmaskiner 


Ricoh Multifunksjonsmaskiner

Brukervennlige maskiner med stor betjeningsskjerm og tilpasning med universell utforming. De har et rikt utvalg av viktige funksjoner som dokument-håndtering i formater opptil, A3, farge, rask oppstart og avansert etterbehandling med tosidig sortering, stifting og hulling. I tillegg har de løsninger tilgangsstyring, sikker kopi og kryptering av data, som skaper en sikker ramme rundt dine sensitive data. Les mer om sikker print fra Ricoh.

Ricoh er et trygt valg med tanke på sikkerhet! Bestselgende multifunksjonsskriver MP C3004exASP fikk 10 av 10 poeng for sikkerhet under testen til Buyers Laboratory (BLI) 2017. Testen undersøkte pålitelighet, bildekvalitet, brukervennlighet, egenskaper og hastighet, og modellen ble totalt sett «Sterkt anbefalt» av BLI. Les mer om sikkerhet på multifunksjonsmaskiner.

Lexmark multifunksjonsmaskiner

Lexmark multifunksjonsmaskiner er effektive maskiner med gode garantiordninger.

Vi forhandler maskiner for makulering og frankering

Det er et økende fokus på riktig håndtering av sensitive dokumenter og en enkel måte å håndtere dette på for mindre bedrifter er å investere i en makuleringsmaskin til kontoret. Vi tilbyr maskiner for makulering og frankering fra Pitney Bowes. Her er noen av våre premium makuleringsmaskiner fra EBA som er brukervennlige og har livstidsgaranti på skjæreverket. Spør oss om et godt tilbud i dag!

Hvorfor skal du velge Office Center?

  • Tilbyr noen av bransjens beste løsninger innen kopimaskiner og printløsninger
  • Vi kan være din totalleverandør på IT
  • Tenker sikkerhet i alt vi gjør
  • Eget serviceverksted 
  • 25 års erfaring innen kontormaskiner

 

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!