Moderne multifunksjonsmaskiner er mye mer enn kopiering og utskrift. Trenger du flere produkter til utskrift, skanning og kopiering, når det holder med en enhet? Vil du gi dine medarbeider et bedre verktøy til dokumentproduksjonen ? Er du opptatt av kostnader og miljø?

RICOH MFC serien

er et verktøy for bedrifter som fortjener det beste til produksjon av dokumenter. De er egnet for brukere som vil ha det enkelt. Med stor betjeningsskjerm og tilpasning med universell utforming er dette løsningen alle offentlige innkjøpere og brukere bør vurdere ved anskaffelse av nytt utstyr. 

De har et rikt utvalg av viktige funksjoner som dokument-håndtering i formater opptil, A3, farge, rask oppstart og avansert etterbehandling med tosidig sortering, stifting og hulling. Her er et utvalg av MFC-løsningene vi kan levere i Farger og Svart-hvitt

Kostnader

Vi leverer maskiner med svært gunstig serviceavtale. Hvis du virkelig vil spare kostnader, bør du bruke tosidig aktivt og vurdere anskaffelse av kortleser for å kunne hindre unødvendige utskrifter.

Service og reparasjon

Felles for alle kontormaskiner vi leverer, er at vi har full service og eget serviceverksted.