Forside    Løsninger    Lager og logistikk

Selgerløsninger / PDA

Selgere ute i felten trenger også verktøy. Logg inn på din telefon/pda og legg inn ordre. Er du serviceteknikker så kan du legge inn dine timer og matrialuttak direkte inn på ordre.

Mobiliser medarbeiderne dine!


Vi hjelper til med mobilisering av forretningskritiske prosesser. Dette kan være bl.a. løsninger for

Selger – Ordreregistrering ute i felten

En selgerløsning er en løsning som gir selgere ute på veien et kraftig verktøy for effektivt ordreopptak ute på en mobil terminal. Ferdige ordre sendes direkte over mobilnettet inn til selskapets økonomisystem, hvor de er tilgjengelige for plukking og fakturering. Dette forenkler og effektiviserer hverdagen for selgere ute i felt, reduserer administrasjonen, bidrar til høyere kvalitet på ordrene og forbedrer kundekommunikasjonen.

Service – for servicemedarbeidere, montører, eiendomsforvaltning

Med løsning for service kan teknikere, montører og andre medarbeidere ute i felt motta arbeidsordre eller driftsinstrukser i sanntid ute på en mobil terminal, og enkelt registrere blant annet timer, matriell og arbeidskoder. Når ordren ferdigmeldes sendes den direkte tilbake til selskapets økonomisystem og er klar til fakturering

Transport – for massetransport, renovasjon, budbiler

Med transportløsning kan sjåfører ute på veien motta kjøreordre eller andre oppdrag direkte ut til en mobil terminal, og enkelt godta eller avvise oppdrag. Alle hendelser på ordren, som henting og levering, sendes direkte tilbake til ordresystemet og gir kunder full pakkesporing i sanntid. Dette forenkler hverdagen til sjåførene, reduserer administrasjonen, bidrar til høyere kvalitet med mindre feil og forbedrer kundeservicen.