Forside    Løsninger    Lønn og personal

Reiseregning på nett

Visma.net Expence gjør utfylling av reiseregninger og utleggsrefusjon til en lek.

Vi vet du heller vil bruke tiden din på det du er best til – nemlig å drive bedriften. Derfor har vi laget en løsning som gjør at du kan fylle ut en reiseregning med få tastetrykk. Kredittkortet kobles opp mot løsningen, og ved hjelp av apper kan du tracke bilkjøringen din og laste opp bilder av kvitteringer rett inn i løsningen. De nye skattereglene fra 2016 krever elektronisk kjørebok.  ABAX og Bilbuddy er derfor et naturlig alternativ.

Her er et eksempel på hvor enkelt en reiseregning kan fylles ut med en moderne digital løsning:

Kredittkortet kobles til løsningen
Alle transaksjoner ligger tilgjengelig i løsningen når du skal fylle ut reiseregning. Ved å trykke på en knapp kan du hente inn alle betalingsdata fra kredittkort/visakort. Deretter huker du av for de transaksjonene som hører til den reiseregningen du holder på å fylle ut.

Ta bilde av kvitteringer
Når du får en kvittering tar du bilde av den. Ved hjelp av en app kan du med et tastetrykk på mobilen sende kvitteringen rett inn i reiseregningsløsningen. Når du fyller ut reiseregning trenger du kun å trykke på en knapp eller lignende som kalles «Kvitteringer». Da får du opp alle kvitteringer du har sendt inn, og så er det bare å huke av for de kvitteringene som tilhører reiseregningen du holder på å fylle ut.

Integrasjoner
Det første du bør se på er om det finnes en løsning som kan integreres fullt ut med det lønnssystemet bedriften benytter. De aller fleste har reiseregningsløsningen integrert med lønnssystemet, da dette gir klare fordeler. Det gir enda større fordeler dersom lønnssystemet også er integrert med ERP-systemet. I så tilfelle vil en utfylt reiseregning alltid oppdateres i lønnssystemet, og videre i økonomisystemet. Slik sparer bedriften mye manuelt arbeid. Dersom det ikke er mulig å integrere en reiseregningsløsning med det lønnssystemet dere har i dag, kan det være dere har et lønnssystem som er på vei til å bli utdatert og derfor bør vurderes å byttes.

Gode grunner til å velge Visma.net Expense:

  • Alltid tilgjengelig og oppdatert
  • Reiseregningen fylles ut med få tastetrykk
  • GPS tracking
  • Tilknyttet kredittkort
  • Ingen dobbeltregistrering
  • Integrert med Visma og Huldt&Lillevik sine lønnssystemer

Hva er Visma.net?

Visma.net er Vismas flaggskip i nettskyen. Det er en komplett, nettbasert forretningsløsning som samler alle ansatte og all forretningdata i én og samme løsning. Løsning legger til rette for automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser. Det fremmer smartere arbeidspraksis som hjelper deg å ligge i forkant av konkurrentene.