Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Løsninger

Møterom og webkonferanser

Få en effektiv arbeidshverdag med et moderne møterom som er enkelt å bruke og med gode muligheter for webkonferanser.

 

En effektiv arbeidshverdag med et moderne møterom

Et møterom som ikke fungerer er kostbart da det stjeler tid hver gang du skal ha et møte eller en webkonferanse (nettmøte). Velg en løsning som er brukervennlig, tilpasset ditt behov og som er enkel å bruke for både interne og gjester. 

En allsidig møteromsløsning tilpasset ditt behov

Vi samarbeider med flere ulike leverandører, men vil spesielt nevne Samsung på storformat skjermer med fantastisk design og toppmoderne kvalitet. Samsung leverer løsninger i alle prisklasser, med og uten touch og curved. Kombinert med med mange varianter av stativ/veggfester, tilfredstillers de fleste krav. I tillegg har vi løsninger fra Kramer, trådløs kommunikasjon mellom styringsenhetene (PC, mobil, nettbrett etc) i mange varianter og av meget høy kvalitet. Det er mulig å være  inntil 12 brukere på skjerm samtidig enten via Lync eller web.

 

Be om en befaring av ditt lokale

En av våre dyktige medarbeidere kommer gjerne innom på en befaring og kartlegger behov. Det er ingen forpliktelser ved en slik befaring.

Se en film og bli inspirert av hvordan Office Center og 3C technology sammen har levert en topp moderne møteromsavdelingen til AKA

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!