Forside    Løsninger    Økonomi og regnskap

Abonner på en Vismaløsning

Nå kan du leie/abonnere på alle våre løsninger. Få full forutsigbarhet med en fast månedlig pris, og skaler løsningen opp eller ned i henhold til bedriftens behov.

Regnskap og Logistikk

Visma.net Financials

Nettbasert løsning som enkelt tilpasses etter behov. Du får komplett regnskapsfunksjonalitet, og egen rapporteringsmodul. I tillegg kan bedriften velge en egen Logistikkmodul.  Den nettbaserte løsninger er utviklet for å håndtere store mengder data, og er på samme nivå som installert programvare.Du kan selvfølgelig integrere løsningen med andre systemer. 
Se pris og innholdsoversikt for Financials-pakkene

Visma.net Logistic

Har du behov for logistikk, må du ha Visma.net Financials i bunnen. Du får da et effektivt lagerstyringssystem, med oversikt over hva som enver tid er på lager, automatiske ordrebekreftelser til kunden. Du får et verktøy effektivt håndterer innkjøp, salgene knyttes direkte til innkjøpsbestillingen, slik at du kan levere direkte fra leverandør til kunde.
Dette er bare en liten del av Visma.net Logistic inneholder. Her kan du laste ned guide og lære mer!
Se pris og innholdsoversikt for Logistic-pakkene

Visma Global og Document Center

Er en godt kjent brukervennlig standardløsning for både økonomi og logistikk. Med Visma Global får man blant annet økonomi, fakturamottak med godkjenningsflyt og rapporteringer. I tillegg kan du velge en funksjonsrik logistikkmodul. Mange kunder liker spesielt de forhåndsdefinerte arbeidsrollene i Visma Global, som veileder deg gjennom bilagsregistrering, ordrebehandling, innkjøpshåndtering og budsjettering. Med nettbaserte løsninger kan du også føre reiseregninger, godkjenne fakturaer og rapportere fravær.
Se pris og innholdsoversikt for Global-pakkene

Visma Document Center

Med skanning, elektronisk flyt og attestering av faktura og bilag vil Visma Document Center spare bedriften for både arbeid og kostnader.
Se pris for abonnement på Document Center

Visma AutoInvoice 

Løsning for mottak og sending av e-fakturaer. Integrert med Visma Global. eFaktura løsningen støtter også fakturering til privatkunder.
AutoInvoice ligger tilgjengelig i din Visma Global-løsning, kun en aktivering skal til. 
Se fremgangsmåten herLønn og HR

Her kan du velge mellom de to sidestilte løsningene Visma lønn eller Huldt&Lillevik Lønn. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss for å finne den beste løsningen som passer for din bedrift. 

Huldt&Lillevik Lønn / Visma Lønn

Se pris for abonnement på begge lønnssystemene.
Se pris og innholdsoversikt for Lønns-pakkene

Du kan også velge tilgang til enkle løsninger for datafangst, godkjenning av ferie og fravær, utlegg og reiseregninger. Alt integrert med lønnsystemet ditt. Aldri mer Excel-ark!
Les om Visma.net Expense, Visma.net Absence og Visma.net Approval

Visma.net Expence - nettbasert reiseregningssystem

Det har aldri vært enklere å fylle ut reiseregninger.  Ved hjelp av apper kan du også tracke bilkjøring og laste opp bilder av kvitteringer rett inn i løsningen. Alle satser oppdateres automatisk   Løsningene er tilgjengelige på både mobil og nettbrett, så du kan føre reiseregning mens du er ute,  og ledere kan deretter godkjenne når som helst og fra hvor som helst.
Se pris og innhold for Visma.net Expence

Visma.net Absence

Visma.net Absence er en skybasert løsning for fravær. Løsningen er en del av Visma.net og integrert med Visma Lønn. Løsningen gir ansatte full oversikt over eget fravær, og ledere full oversikt over fraværet i bedriften.
Se pris og innhold for Visma.net Absence

Årsoppgjør - Visma Finale

Her får du alt du trenger innen regnskapsavslutning, skatt og rapportering. Løsningen har innebygd funksjonalitet og helt automatiske prosesser. Visma Finale gir deg en enkel og rask vei til et korrekt årsoppgjør.
Se pris og innholdsoversikt for Visma Finale-pakkene

Har du kontakt med kunder? Da trenger du et verktøy.

Visma SuperOffice CRM online

Send ut direkte markedsføring til både eksisterende og nye kunder. Selgerne får samlet hele salgsprosessen fra en lead til ferdig leveranse. Service-avdelingen tar i mot og registrerer kundehenvendelser, oppretter saker, fordeler oppgaver og følger opp service-avtaler. Ledelsen får analyser av fremtidig inntjening, effektiviteten til de ansatte og nøkkeltall for bedriften. 
Se pris og innholdsoversikt for SuperOffice-pakkene