Den digitale utviklingen skjer i høyt tempo. Et moderne forretningssystem (ERP) gir langt flere muligheter enn et gammelt system. Det tilbys hele tiden ny funksjonalitet.

På nye områder,som mobile løsninger og e-business, er det store gevinster å hente. Kvaliteten på ERPsystemet med hensyn til datakvalitet, brukervennlighet og stabilitet er selvsagt viktig, men minst like viktig er ledelsens strategi for å få best mulig utbytte av bedriftens ERP-løsning.

I tillegg til ditt Visma Økonomisystem eller Visma/Huldt&Lillevik lønn kan ERP-løsningen inneholde:

Fakturabehandling

Med Visma Dokumentsenter skannes bilag direkte inn i et elektronisk arkiv. Digital dokumentflyt gjør det ikke bare enklere å gjenfinne bilag, de er også øyeblikkelig tilgjengelige på skjerm, bilag for bilag. Brukere har full oversikt over sine bilag til enhver tid, og kan overføre attestasjonsansvaret til andre i tilfelle fravær.
Les mer

efaktura direkte i økonomisystemet

Med Visma AutoInvoice kan du sende og motta fakturaer direkte fra ditt økonomisystem.
Les mer

Helautomatisk betalingsformidling med Autopay

Den helautomatiske betalingstjenesten Visma AutoPay tar hånd om alle inn- og utbetalinger for et ubegrenset antall kunder. Med Visma AutoPay vil tidsbesparelsene være betydelige, spesielt for regnskapsbyråer og andre bedrifter med mange kunder/bankkonti.
Les mer

Effektiv godkjenning av fakturaer og reiseregninger

Approval er en fleksibel tjeneste, som også benytte til å godkjenne andre prosesser i Visma.net. F.eks fakturaer
 Les mer

Visma Mobile Manager

Visma har nå lansert en app som lar deg godkjenne fakturaer og reiseregninger på mobil! Visma Mobile Manager er en gratis app for smarttelefoner. Dersom du har Visma.net Approval kan du raskt og enkelt få tilgang til dokumenter som skal godkjennes. Med Visma Mobile Manager har du alltid full oversikt og kan godkjenne dokumenter mens du er på farten. Les mer

Utfylling av reiseregning og utleggsrefusjon

Denne løsningen gjør at du kan fylle ut en reiseregning med få tastetrykk. Kredittkortet kobles opp mot løsningen, og ved hjelp av apper kan du tracke bilkjøringen din og laste opp bilder av kvitteringer rett inn i løsningen
.Les merVisma.net Expense er integrert mot Visma Lønn og Huldt & Lillevik Lønn

Visma.net Absence

 er en skybasert løsning for fravær. Løsningen gir ansatte full oversikt over eget fravær, og ledere full oversikt over fraværet i bedriften. Løsningen er integrert med Visma Lønn.
Les mer

Visma.net Time

brukes for å registrere timer, overtid og fleksitid.Løsningen lanseres sommeren 2016, og vil bli integrert med Visma Lønn.
Les mer

Visma SuperOffice

Kunderelasjonene dine er det viktigste du har. Med Visma SuperOffice får du de aller beste forutsetningene for å ta vare på disse relasjonene. Kåret til best i test av Computerworld.
Les mer

Visma Bizweb

Visma Bizweb er både et komplett oppslagsverk for bedriftsinformasjon, en personlig og skreddersydd nyhetsovervåker, og et ledende seleksjonsverktøy for markedsaktiviteter.
Les mer

Visma Zpider eShop

Med Visma Zpider eShop får du en ny salgskanal uten å legge om driften. Ved å integrere nettbutikken med økonomisystemet ditt bruker du informasjonen, funksjonaliteten og rutinene som allerede ligger i økonomisystemet
.Les mer

Visma ERP POS

Hvis din bedrift har kassesalg som en inntektskilde, uten å behøve en større kasseløsning, kan du enkelt utvide økonomisystemet med Visma ERP POS.
Les mer