Forside    Løsninger    Økonomi og regnskap

Visma Dokument Center

Bli kvitt papirfakturaene! Visma`s løsning for skanning, elektronisk fakturaflyt og attestering vil spare deg for mye arbeid.

 Nå som abonnement, ingen investering i forkant

se abonnementspriser her

 

 

Hent informasjon med et klikk

Med Visma Dokumentsenter utvider du bedriftens forretningsløsning med et effektivt og moderne verktøy. Bilag skannes direkte inn i et elektronisk arkiv. Etter innskanning påføres bilagsinformasjon og dokumentet sendes på flyt til ønskede mottakere. Informasjon om prosjekt og andre kostnadsbærere kan påføres av attestant før godkjenning. Resultatet er langt mer effektive rutiner for dokumentadministrasjon, attestering, arkivering og gjenfinning av bilag. Dette gir full kontroll i et oversiktlig arbeidsmiljø.

 

Enklere saksbehandling

Digital dokumentflyt gjør det ikke bare enklere å gjenfinne bilag, de er også øyeblikkelig tilgjengelige på skjerm, bilag for bilag. Brukere har full oversikt over sine bilag til enhver tid, og kan overføre attestasjonsansvaret til andre i tilfelle fravær.
Fakturaer og andre bilag blir dermed ikke liggende og vente unødvendig hos mottakere. Dette forenkler og effektiviserer fellesrutinene. Videre har brukerne tilgang til alle sine bilag som er til behandling, og vet til enhver tid når et spesifikt bilag er mottatt og behandlet av en annen bruker.

Brukere blir varslet via e-post om bilag som kommer til behandling. Systemet viser hvor bilaget befinner seg i godkjenningsprosessen og frist for behandling. Fargekoder og symboler kan benyttes for å indikere forfall for behandling og forfallsdato for fakturaen. Medarbeidere som til daglig ikke er brukere av økonomisystemet, kan likevel få tilgang til Visma Dokumentsenter og har derved mulighet til å gjøre oppslag og attestasjon.

Visma AutoInvoice

eFaktura har aldri vært enklere. Ved å integrere Visma AutoInvoice i Visma Dokumentsenter vil fakturaen leses inn med 100 % nøyaktighet og automatisk foreslå kontering og attestanter.