Forside    Løsninger    Økonomi og regnskap

Visma.net Finans og Logistikk

Har du behov for en forretningsløsning med avansert funksjonalitet tilpasset din bedrift?

Når du abonnerer på tjenester i nettskyen betaler du kun for de brukerne og de tjenestene du trenger.

Visma.net Financials -  med tilpasset implementering

Dette er en løsning med ytelse på høyde med det beste innen tradisjonell programvare med tilgang til nøyaktig og oppdatert informasjon hvor som helst, når som helst og på alle enheter.

Visma.net Financials er en nettbasert løsning for økonomistyring som kan tilpasses din bedrifts behov. Løsningen er utviklet for å håndtere store mengder informasjon og presterer på nivå med det beste innen installert programvare. Ta en titt på video om automatisering.

Visma.net Financials passer bedrifter med avanserte behov innen økonomistyring og som trenger en moderne løsning. Den kan tilpasses for å møte behovene til roller som økonomisjef, daglig leder og controller.
Priser Visma.net Financial

Visma.net Logistics

er en del av økonomisystemet Visma.net Financial og er 100% nettbasert. Det betyr at du til enhver tid har alle nødvendige data tilgjengelig, uansett hvoe du er.
Med oppdatert og nøyaktig informasjon kan du trygt gi dine kunder opplysninger om pris og leveringsdato. Visma.net Logistics gir deg tryggheten du behøver om at du alltid kan levere på det du har lovet. Du får et verktøy som understøtter smidig og effektiv håndtering av innkjøp. Salgene dine kan knyttes direkte til innkjøpsbestillingene, slik at du også har muligheten til å levere direkte fra leverandør til sluttkunde. Visma.net Logistics understøtter din bedrift ved å sørge for gjennomgående høy datakvalitet.
Priser Visma.net Logistic


Visma.net inkluderer et fullt sett av fullt integrerte tjenester og flere er på gang.

Visma.net SuperOffice CRM

Du kan sikre optimale kundedata med denne prisbelønte CRM-løsningen, fullt integrert med Visma.net Financials.

Visma.net AutoInvoice - Fakturering 

Nå kan du forenkle og effektivisere måten du utsteder og mottar elektroniske fakturaer på.

Visma.net AutoPay - Betaling

Den helautomatiske betalingstjenesten Visma AutoPay tar hånd om alle inn- og utbetalinger for et ubegrenset antall kunder. Med Visma AutoPay vil tidsbesparelsene være betydelige, spesielt for regnskapsbyråer og andre bedrifter med mange kunder/bankkonti.

Visma.net Expence - Reiseregning og utlegg

Gjør utfylling av reiseregninger og utleggsrefusjon til en lek.

Visma.net Absence

 er en skybasert løsning for fravær.Ansatte kan selv legge inn fraværet sitt, eller ønske om ferie etc. fra PC, nettbrett eller mobil.

Visma.net Approval

Godkjenning av blant annet fakturaer på nett.

Vårt mål er å hjelpe deg..Vi kan utføre de tilpasninger som din bedrift trenger,og hjelper deg i alle faser av implementeringsprosessen.

Hvem passer det for?

Visma.net tilfredsstiller den profesjonelle brukerens krav til hastighet, funksjonalitet, fleksibilitet og pålitelighet. Samtidig gjør designet og brukervennligheten at alle brukere kan utføre sine oppgaver på en enkel og effektiv måte. Enten bedriften din har fem eller fem tusen ansatte, så vil Visma.net oppfylle behovene og legge til rette for effektiv drift.

Hva er fordelene? Last ned guide

Å velge en nettbasert løsning gjør de daglige gjøremålene enklere. Servere, backup-rutiner og installasjoner tar Visma seg av på en sikker måte i nettskyen. Du trenger derfor ikke å bry deg med de tradisjonelle utfordringene som følger med det å ha løsningen på egen server. Oppgraderinger blir historie, du vil alltid jobbe i den nyeste versjonen.

Ingen maskinvare. Ingen programvare. 

Du trenger ikke lenger å eie og vedlikeholde dyr maskinvare og programvare, og det trengs ingen store investeringer. Dette gjør nettskyløsninger svært kostnadseffektive.

Spar utgifter. Ingen stor investering "up-front"

Når du abonnerer på tjenester i nettskyen, vil du få forutsigbare kostnader. Du betaler kun for de brukerne og de tjenestene som du trenger. Når bedriften din vokser og du får nye behov, kan du utvide forretningsløsningen med noen få tastetrykk. Bedriften din blir dermed mer smidig og fleksibel, klar til raskt å tilpasse seg endrede markedssituasjoner og gripe mulighetene som oppstår.

Sikkerhet Last ned guide

Med Visma.net kan du være trygg på at tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak er på plass for å beskytte data mot tap, misbruk og uautorisert endring.

Nye tjenester vil kontinuerlig bli lagt til Visma.net for å oppfylle våre kunders økende behov. De neste tjenestene som blir gjort tilgjengelige i løsningen vil være:
Visma.net PSA - prosjektledelse
Visma.net BI - fleksibel rapportering og business intelligence
Visma.net AutoReport - en tjeneste som hjelper deg å overholde de offentlige rapporteringspliktene