Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Løsninger

PC og IT-utstyr

Vi har mange års erfaring og hjelper deg med å finne den riktige PC-en for dine behov.

 

Vi leverer PC-er, PC-skjermer og IT-utstyr

Vi har et bredt sortiment av klienter. Alt i fra små lette bærbare PC-er til kraftige stasjonære arbeidsstasjoner. For mennesker som er mye på farten vil en bærbar PC med innebygd 3G modem være gunstig, men jobber man mye med tunge grafiske eller tekniske arbeidsoppgaver kan en kraftig arbeidsstasjon i kombinasjon med et avansert grafikkort være mer aktuelt. Det vil til enhver tid være behovet og bruksområdet som bør bestemme valg av klient. Vi er sertifisert partner hos både Hewlett Packard og Lenovo.

Vi leverer også PC-skjermer av god kvalitet i ulike størrelser, multifunksjonsmaskiner, IT-utstyr og programvare til arbeidsplassen. Vi tilbyr et stor utvalg av kontorrekvisita som toner, papir, tilbehør til PC-en og ergonimiprodukter. Ta kontakt så hjelper vi deg å velge riktige produkter.

 

Vi er opptatt av IT-sikkerhet!

IT-sikkerhet er et viktig tema og vi benytter en todelt tilnærming. Du trenger gode IT-tjenester på sikkerhet som beskytter deg mot eventuelle angrep, men også gode rutiner internt i bedriften og kunnskap om hvordan man håndterer et sikkerhetsbrudd. Vi tilbyr en risikoanalyse gjennomført av erfarne konsulenter og gode tjenestern inne PC-sikring.

 
 

Les mer om IT-sikkerhet:

IT-sikkerhet på dagsorden 
Hvorfor velge en totalleverandør på IT?
Øk IT-sikkerheten med gode rutiner

 

Relaterte produkter:

Office e-postsikring
Office PC sikring
Office online backup
Office 365 Business

 
 
Ta kontakt så får du et tilbud tilpasset ditt behov!
 
 Lenovo Partnerlogo