Det kan være vanskelig å velge riktig skriver og skjerm. Vi forhandler kun kjente kvalitetsmerker og kan gi deg gode råd.

Skrivere

Behovet  bør bestemme valget og det er 2 hovedprinsipper; laser eller blekk. For rene forretningsdokumenter, gjerne kombinasjon sort og farge, er laser det gunstigste.

Blekk teknologien brukes mye i forbindelse med utskrift av bilder. Et vesentlig element er å vurdere er driftskostnaden og desto flere utskrifter man tar jo viktigere blir kostnaden knyttet til drift.  Vi leverer også storformat skrivere (plottere) og spesialløsninger som for eksempel etikettskrivere.

HotSpot Printing

Personer på farten har ofte behov for å skrive ut e-post, vedlegg og dokumenter fra en bærbar datamaskin, smarttelefon eller håndholdt datamaskin med Internett-tilgang. Les mer..

Skjermer

Flere og flere velger større og mer avanserte skjermer, både fordi man i dag kan få gode skjermer til en relativ gunstig pris. Mange sitter flere timer pr dag foran skjermen og det er derfor viktig med en riktig tilpasset skjerm. Ergonomi, oppløsning og fleksibilitet er viktige elementer å vurdere. Vi ser også økt bruk av store skjermer, plasser sentralt, brukt til presentasjoner eller informasjon både til intern og eksternt. Husk at de fleste skjermene kan fastmonteres på vegg eller tak.

Samsung er en av våre viktigste samarbeidspartnere på skjermer.

Datatilbehør

Vi har ett assortert utvalg av datatilbehør som eksterne disker, minnepenner, ulike musetyper, PC vesker etc i vårt sortiment. Noe har vi liggende på lager på Hvervenmoen, andre tilgjengelig via våre samarbeidspartnere.

For å se bredden i sortimentet, sjekk vår nettbutikk