Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Løsninger

IT-sikkerhet

En god stabil IT-løsning begynner med valg av gode komponenter og et stødig fokus på IT-sikkerhet. Våre selgere har lang erfaring og bred kompetanse, og ikke minst kontaktnettet som skal til får å finne de beste komponentene til en fornuftig pris.

Dårlig IT-sikkerhet kan føre til dårlig produktivitet

Alvorlige sikkerhetssvakheter i nettverkstilknytninger og nettverksprotokoller, kan medfører stor sårbarhet for ulike angrep via internett. Konsekvensene kan ofte være problemer og avbrudd i leveransen av tjenester til brukerne. Dersom det ikke iverksettes tiltak for å beskytte verdifull informasjon, vil dette kunne få alvorlige konsekvenser - også for 3. person som måtte rammes.

Spør oss om IT-sikkerhet!

Ulike bedrifter har ulike behov når det kommer til sikkerhet og det bør gjøres grundig sikkerhetsanalyse før man kan bestemmer seg for produkter og omfang. En risikoanalyse gjennomføres av erfarne konsulenter. Vi har bred kompetanse innenfor områdene Antivirus, AntiSpam, Brannmur/Firewall, SSL kryptering, VPN, sikkerhet knyttet til trådløse nettverk, ulike LAN/WAN samt tradisjonelle backup løsninger. 

Sentrale samarbeidspartnere er Microsoft, Cisco og Solarwinds.

Sikker sletting av data

Hver tredje PC kastes, uten at sensitive personopplysninger eller bedriftshemmeligheter blir slettet først! Få kontroll på dine data og spør oss gjerne om hvordan man bør håndtere sletting av data eller les mer om sikker sletting av data og de nye kravene til håndtering av personvern i GDPR

Utvalgte produkter:

Office e-postsikring
Office PC sikring
Office online backup
Office server overvåkning

 
 

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om sikkerhet!