Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Løsninger

Skanning og dokumentflyt

En multifunksjonsmaskin hever standarden for dokumenthåndtering.

 

En effektiv håndtering av dokumenter

En bedrift håndterer store mengder dokumenter i løpet av et år og det vil være smart å implementere en digital dokumentflyt for å effektivisere prosessen. Digital dokumentflyt egner seg spesielt godt til håndtering bilag og fakturaer, som kan gå rett inn i bedriftens økonomistyringssystemer, originaldokumentene kan enten arkiveres eller makuleres. Dette gir bedriften god oversikt, dokumentasjon og sikkerhet rundt håndtering av sensitiv informasjon. Du kan øke effektiviteten og reduser utgiftene med opptil 40 % ved å ta kostnadseffektiv styring med organisasjonens dokumentmiljø.

Tilpass distribusjonen etter dine behov

I den digitale informasjonsstrømmen må overgang mellom elektronisk dokument og utskrift være sømløs. Skannede dokumenter kan lett lagres for senere gjenfinning. Send dokumentene fra din multifunksjonsmaskin til hvilket som helst lagersted i verden, via mapper i delte nettverk, e-post eller nettet (gjennom å bruke FTP). Ricohs Embedded Software Architecture™ vil kunne hjelpe deg med å imøtekomme nåværende og fremtidige behov.

Sikker print - kortløsning

Sikker print betyr at en utskrift ikke blir startet før den som har bestilt den går bort til skriveren og identifiserer seg. Dette øker sikkerheten ved at utskrifter ikke havner i feil hender og sparer bedriften og miljøet for unødvendige utskrifter. Med en løsning for sikker print oppnår bedre kontroll på sensitiv informasjon og persondata og tar et skritt i riktig retning med tanke på GDPR.

Søk på innhold i scannede dokumenter

Et innskannet dokument er normalt å anse som et bilde der innholdet må leses for at brukeren skal klere å finne ønsket informasjon. Ved bruk av OCR - tekstgjenjennelse endres dokumentets egenskaper og teksten blir søkbar og gir brukene nye muligheter. 

Gi de ansatte kraftige ressurser!

Utskriftsjobber kan sendes fra et bredt spekter enheter, ikke minst nettbrett, mobiltelefoner og smartenheter, uansett hvor du befinner deg. Med Ricohs skytjenester kan du utnytte disse fremskrittene ved å la brukerne arbeide slik de ønsker, med dokumentressurser tilgjengelige direkte fra bærbare enheter. 


Les mer om hvordan du kan øke sikkerheten på en multifunksjonsmaskin.

 

Ta gjerne kontakt med oss så viser vi deg løsningen!