Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Løsninger

Nettverk

For rask, effektiv og sikker datatrafikk må nettverksstrukturen være på plass. Vi har dyktige konsulenter som kan gi råd og veiledning til nettverkstruktur og valg av komponenter.

 

Sentralt i enhver IT-løsning er nettverksstrukturen

For rask, effektiv og sikker datatrafikk må nettverksstrukturen være på plass og fungere godt. De aller fleste har i dag kablet nettverk som sitt interne, men flere og flere har i tillegg valgt trådløse løsninger. Kompleksiteten og avhengigheten til en god nettverskløsning stiller krav til struktur og komponenter. Vi har dyktige konsulenter som kan gi råd og veiledning til nettverkstruktur og valg av komponenter. Her er tips til hva du bør tenke på når det kommer til sikkerhet på nettverket.

 

Produkter fra Hewlett Packard og Cisco Meraki

Vi har flere års erfaring med både kablet og trådløse nettverk og leverer Aruba Switch fra Hewlett Packard og nettverkskomponenter, kablet og tråløst, switch, accesspunkt og kameraovervåkning fra Cisco Meraki.

 

Ta kontakt for en prat med en av våre rådgivere!