Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Blogg

Office Center ADB AS i ny drakt

Office Center ADB AS endrer navn til Ecit Capstone.

Office Center ADB AS har hatt en spennende reise siden oppstarten i 1999, og nå var tiden inne for litt forandring. Vi har nå fått inn et selskap på eiersiden som i dag er et selskap i Ecit Gruppen. Vi forsterker derfor vår satsing på forretningskritiske løsninger og kan derfor levere et enda større spekter av løsninger til våre kunder. Dette har ført til behovet for å gjøre et navneskifte på selskapet. Dette gjør vi for å kunne bygge felles identitet internt, skape god kommunikasjon mot våre kunder i fremtiden og fremstå ut i markedet med den tyngde og kompetanse vi besitter internt og i felleskap med øvrige selskaper i Ecit Gruppen. Du kan lese mer om Ecit Gruppen her: www.ecit.no
 
Vårt samarbeid med Office Center Hønefoss AS fortsetter som tidligere. Vi sitter fortsatt sammen i de samme lokalene og samarbeider på samme måte som tidligere.
 

Vårt nye navn er Ecit Capstone.

Ecit er forkortelse for ECONOMICS & IT, og Capstone heter nøkkelstein på norsk. En «Capstone» er steinen som bærer konstruksjonen i en steinbro. Ecit Capstone sin forretningside er å bære prosjekt og leveringsansvaret hos våre kunder i spennet mellom økonomi og IT og således er vår kompetanse og våre produkter en «Capstone» i våre kunders forretningsprosesser.
 
Ecit Capstone har kontorer på Fornebu og Hønefoss, og består av 20 dyktige medarbeidere med hovedfokus på Visma sin produktportefølje, Integrasjoner, Web- og applikasjonsutvikling, drift av IT-infrastruktur, konsulent og rådgivning for å effektivisere forretningsprosesser innen økonomi og IT.
 
Besøk gjerne vår nye webside: www.ecitcapstone.no