Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Kontakt oss

Vår historie

Vær med oss på en reise tilbake i tid hvor årets PC var en T1600 Toshiba med 40 MegaByte platelager og alle ordrene ble skrevet på papir. Vi tar et tilbakeblikk på historien til Office Center gjennom avisutklipp og viktige milepæler.

I 1992 starter historien til Office Center når Joar Løhre og Jack Bjørnstad registrerer firmaet Office Center Hønefoss AS den 27. januar. De starter opp med lokaler i Oslovn 14-16 med tre ansatte. Samme år slår de på stortromma med helsides annonse i Ringerikesblad med tilbud på telefoner.

I 1993 teller vi 4 ansatte og JIF rykker opp i 1. divisjon for første gang! Tekniske tjenester kjøpes fra Esselte. I 1994 fokuseres det mye på regnskap og faktureringsløsninger fra PC Systemer, i tillegg til de tradisjonelle områdene. Vi leverer også kopimaskiner til skiflyvningsrennet i Vikersund dette året.

I 1995 teller vi 6 ansatte og Windows 3.1 lanseres! Det ble solgt mye HP blekk og laserskrivere og Toshiba bærbare PC’er var det store. Alle ordre ble først registrert manuelt.

I 1997 teller vi 9 ansatte og det legges planer for egne lokaler på Hvervenmoen, men i 1998 legges de på is grunnet Ringeriksbanen. I slutten av året lyses det ut tre nye stillinger.
 
I 1999 overtar Office Center Hønefoss AS 100 % av aksjene i Kontormiljø AS og firma teller nå 11 ansatte med planer om flere ansettelser.
Hønefossrevyen har sin spede begynnelse i 2000 med Office Center som stolt sponsor.
 
I 2001 flytter vi inn i Soknedalsveien og teller 14 ansatte og i 2002 feirer vi 10 års jubileum.
 
 
I 2005 overtar Office Center Hønefoss AS 100 % av aksjene i Adcom Ringerike AS og selskapet endrer navn til Office Center ADB AS. Office Center teller 15 ansatte og Office Center ADB 6 ansatte. Vi deltar med to lag i Ringeriksmaraton som starter opp dette året. 
 
I 2007 flytter Office Center Hønefoss AS og Office Center ADB inn i samme lokale i nye moderne lokaler i Hverven Atrium på Hvervenmoen.
I 2017 feirer vi 25 år og mange av våre gode kollegaer har vært med på store deler av reisen.
 
I 2018 (januar) gikk ECIT inn på eiersiden på Office Center Hønefoss AS. Office Center ADB ble solgt til ABC Data og i mai 2018 endret Office Center ADB og ABC Data navn til Ecit Capstone.
 
Du treffer både Office Center og Ecit Capstone Hønefoss i Hverven Atrium hvor vi stortrives!