Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Office Center samler inn og bruker personopplysninger.

Office Center, ved Joar Løhre, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Nettbasert behandling av personopplysninger på www.office-center.no
Det er frivillig for de som besøker nettstedet å oppgi personopplysninger i forbindelse med våre tjenester. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.
Catch Media AS er Office Centers databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Digitalia AS leverer og drifter serveren nettstedet ligger på.
Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av Digitalia AS. Det er kun Office Center, Catch Media og Digitalia som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Nettstatistikk
Office Center samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på www.office-center.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.
Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Office Center eller Catch Media til andre aktører. Vi benytter AddThis til deling av saker i sosiale medier.

Informasjonskapsler
Vårt nettsted forbedres ved hjelp av informasjonskapsler. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som nettstedet du besøker lagrer på din pc. De inneholder blant annet informasjon om hvilke sider som blir besøkt på nettstedet. I tillegg vil det også kunne brukes i forbindelse med markedsføring av produkter og tjenester.

De innsamlede dataene vil aldri bli knyttet til personlige opplysninger. For å samle informasjon vedrørende trafikk på nettsidene våre og hvilke sider brukeren besøker, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Dersom du ikke ønsker å dele anonyme data med Firmanavn, kan du reservere deg mot Google Analytics her.

Ved å bruke www.office-center.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser, siden de fleste nettlesere er innstilt til automatisk å akseptere cookies. Cookies identifiserer ikke den individuelle brukeren, men datamaskinen som brukes for å få tilgang til nettstedet.

 

Vi bruker følgende informasjonskapsler:

Google Analytics
_utma , _utmb, _utmc , _utmv, _utmz  er tredjerparts informasjonskapsel fra Google Analytics som blir brukt til å hente informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å lage et overordnet bilde av hvordan brukerne benytter nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler til å hente inn informasjon anonymt om hvordan besøkende benytter nettstedet. Eksempler på informasjon som blir lagret er antall sidevisninger, hvordan de besøkende fant nettstedet, og antall besøk osv. Hensikten er å hjelpe oss til å øke brukervennligheten på nettstedet. Informasjonen som blir opprettet under besøket ditt blir videresendt og lagret hos Google Inc. IP-adresser blir lagret, men kan ikke bli skilt ut enkeltvis.
Google kan overføre den innsamlede informasjonen til tredjepart hvis det er et rettslig grunnlag for det, eller der tredjepart prosesserer informasjonen på Googles vegne. Google kan ikke koble IP-adresser til andre data Google besitter. Les mer om Google Analytics her.

Du kan skru av cookies
Du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert i din nettleser. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du velger å skru av støtte for cookies. Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no.)