Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Kontakt oss    Referanser    Blaafarveværket

Blaafarveværket – skjermene skaper liv

De digitale skjermene er med på å skape liv, gi relevant informasjon til besøkende og oppleves som et nyttig verktøy for de som jobber i bedriften.

Skjermene skaper liv
Blaafarveværket er et 8 km langt museum med en blanding av kunst, kultur og natur. Det er derfor viktig for museet å nå ut til de besøkende med informasjon om ulike arrangementer. I siste halvdel av 2016 bestemte de seg for å ta i bruk digitale skjermer og valgte DatabeatOMNI, levert av Office Center.
 
Skjermene er strategisk plassert ved inngangen til informasjonen. De benytter skjermene til å oppdatere besøkende på aktiviteter som skjer den aktuelle dagen som for eksempel gruveturer, omvisninger og konserter, og de opplever at kundene stopper opp og orienterer seg. Ettersom attraksjonene ligger spredt over 8 km er relevant og tidsriktig informasjon til de besøkende viktig for en god opplevelse. De veksler mellom tekst, bilder og film for å vekke oppmerksomheten og innholdet på skjermene tidsstyres etter hvert som aktiviteter er over.
 
En positiv overraskelse
Christian Haugen, som jobber med marked og informasjon på Blaafargeværket, ble positivt overrasket etter å ha tatt i bruk løsningen. Etter at skjermene ble montert og løsningen tatt i bruk har ting fungert og han opplever at løsningen er stabil og brukervennlig. Alternativet til digitale skjermer ville vært trykte plakater og Christian Haugen, som har kontor på en annen lokasjon, er glad han slipper å fysisk endre plakatene. Nå kan han enkelt oppdatere skjermene fra sin egen pc ved bruk at PowerPoint. 

Det er en veldig bra løsning som hvem som helst kan klare å håndtere, mener Christian Haugen, marked og informasjon Blaafarveværket.


Den viktigste fordelen er at man når ut til de besøkende med rask informasjon dersom det oppstår noe uforutsatt. En digital løsning gir fleksibilitet og oppleves verdifullt både for de som jobber i bedriften og de besøkende.
 
 
 
 
 
 
Les mer om hvordan infoskjermer er nåtidens plakater eller lær mer om databeatOMNI.