Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Kontakt oss    Referanser

Himmeltrærne - En moderne kirke

I desember 2017 åpnet en ny og moderne kirke dørene for publikum i Hønefoss. En moderne kirke som Himmeltrærne skal romme både menighetsarbeid, kulturelt arbeid og administrasjon, og trenger derfor en trygg og effektiv løsning på infrastruktur og nettverk.

Office Center er leverandør av blant annet møterom, trådløst nettverk og IT-utstyr som skal bidra til en effektiv arbeidshverdag. Det ble valgt en sky-løsning som er enkle å administrere for brukerne og hvor sikkerheten er ivaretatt av Office Center med tanke på brannmur og pc-sikring.
 
Det som blir mest synlig for publikum er en digital informasjonsskjerm ved inngangspartiet. Skjermen bruker DatabeatOmni til publisering av innhold, et program som gjør at du kan publisere direkte fra PowerPoint. Skjermene er derfor svært enkle å bruke og skal gjøre det enkelt for kirken å oppdatere sitt publikum med praktisk informasjon.
 
Vi håper at en god løsning på IT skal bidra til en effektiv hverdag for de som skal arbeide og bruke kirken i årene som kommer!
 
 
 
Les mer om hvorfor det er så viktig å tenke på IT-sikkerhet!
Les mer om møterom
 
 
Bildet benyttet i artikkelen er tatt av Fylkesfotograf Bjørn Johnsen.