Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Kontakt oss    Referanser

Timik Medical AS

For Timik Medical som har lokasjoner i flere land var det viktig å finne en god og effektiv løsning for logistikken på vareflyt og lager.

 
Timik Medical (Timik Group AB) er et medisinteknisk selskap som er spesialisert på å levere medisinsk utstyr for behandling og diagnostisering av sykdommer i tillegg til utstyr benyttet i idrettsmedisin, fitness og rehabilitering. Selskapet har lokasjoner både i Sverige, Finland, Danmark og Norge med et felles fjernlager, noe som stiller krav til fleksible IT-løsninger med tanke på finans og logistikk.
 
De begynte jakten etter et nytt ERP-system i 2015 og valget falt på Visma som er en ledende leverandør på området med høy kompetanse og fokus på fremtidige løsninger. Med et krevende logistikkbehov og ambisjoner om fremtidig vekst ønsket de å investere i moderne og fremtidsrettede IT-løsninger. Timik Medical ønsket også en leverandør som kunne levere både finans og logistikk i samme skybaserte løsning noe Visma.net støtter.
De interne prosessene har blitt mer effektive etter at vi flyttet logistikken opp i skyen. Nå har vi full kontroll på vareflyten og lagrene. Det hadde vi ikke før.
          Økonomi- og administrasjonsdirektør Jan Johansen
 
 
Office Center ble valgt som hovedleverandør av Visma løsningen og har sammen med Timik Medical arbeidet for en smidig overgang til nye systemer. Valg av Vismapartner var egentlig litt tilfeldig. Gjennom relasjoner og kontakter i bransjen fikk vi høre mye positivt om Office Center, og da var valget enkelt. Office Center har vært en veldig god støtte underveis i hele prosessen. Vi føler at vi har blitt prioritert hele veien. Det er takket være dem at overgangen har gått såpass smertefritt. Vi er veldig fornøyde, forteller Johannsen.
 
 
Du kan lese mer om Timik Medical sitt valg av løsning, samarbeidsparter og tanker om fremtiden her.
 
 
 
Foto: Visma Software/ Maria Lønneid