Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Blogg

Slik fungerer vi som din IT-partner

Vil du sove godt om natten – uten bekymringer for drift og vedlikehold av dine IT-systemer?

Det skjer stadig endringer innen bransjen og i form at tiltak og krav til IT-løsninger. Office Center har mange års erfaring innen IT-drift og har fokus på sikkerhet når vi finner gode løsninger for våre kunder.

Så mens du konsentrerer deg om din bedrift og verdiskapning, kan du overlate IT-avdelingen til oss. Vi sørger for at du har:
• Datamaskiner som fungerer
• E-post verktøy med fokus på sikkerhet
• Sikker og effektiv lagring av data
• Installerer programvarer etter behov og sørger for oppdateringer
• Vi stiller som rådgiver innen IT og sikkerhet
• Vi kan levere systemer innen CRM, ERP og Lønn
• IT-support i arbeidstiden for å sikre at du får gjort jobben din

Rådgiver på IT

En god IT-partner hjelper deg til å identifisere behov, tenke sikkerhet, finne en løsning som fungerer i hverdagen, men også hjelpe til med å se fremover. Du skal kunne forvente at partneren din er ”på ballen” og kommer med forslag når det er relevant for dere eller utbedrer feilsituasjoner kanskje før du selv oppdager det. 

Tilfredse medarbeidere øker effektiviteten

Tilfredshet skapes av mange forhold, men en viktig brikke er at de tekniske løsningene fungerer som de skal og at man får rask hjelp fra support når ting oppstår. Office Center har mulighet til å overvåke server og drift, og hjelpe deg fra support ved behov.

Sikkerhet og omdømme

IT har mye å si for hvordan bedriften fremstår overfor omverdenen. Eksempelvis er nettverket og gjestenettverket blitt en hygienefaktor som må fungere til enhver tid, og en trygg e-post løsning og data lagret på en sikker måte er viktig for å minimere risikoen for svindel eller kriminelle angrep.

Office Center kan fungere som en fremoverlent IT partner som tar dine behov på alvor. Høres dette interessant ut? Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.

 

Relevante artikler:

Hvorfor velge en totalleverandør på IT?
3 grunner til å  velge skybaserte løsninger for din bedrift
IT-sikkerhet på dagsorden

Se flere artikler

 
 

Ta kontakt for en uforpliktende prat!