Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside

Support

Vi er stolte over bredden i vår kompetanse. Våre kunnskapsrike medarbeidere kan hjelpe deg med nesten hva det skal være innen din IT hverdag.

Vi vet at tilgang til raske råd og feilsøking er viktig så den daglige driften forblir upåvirket. Vårt support-team er alltid klare til å ta imot feilmeldinger og forespørsler om support. Det som kan løses på direkten blir løst der og da. Dersom vi ikke straks kan avhjelpe pr. telefon/e-post eller web, henvises oppdraget videre til rett instans hos oss.


IT Support - Telefon 32 14 01 31 eller mail                  drift@office-center.no

Spar penger og administrasjon med forhåndskjøp av timer
Med forhåndskjøp av timer kjøper du deg en timebank du kan bruke av etter behov, uten å få en egen faktura hver gang. Dette kan være greit alternativ for å unngå kostnader knyttet til bilagsføring av små fakturaer.


ADB Support - Telefon 32 14 01 32 eller  mail adbsupport@office-center.no
Du kan kontakte ADB-support for Visma forretningssystemer, Huldt&Lillevik og Visma Lønn, SuperOffice, kasseløsninger. Her får du alt fra teknisk bistand rundt applikasjonen til bruk og regelverk.

 Vi kan i tillegg tilby fleksible og skreddersydde telefonsupportavtaler. Vi har lang erfaring med alle Huldt&Lillevik og Vismaløsningene enten det gjelder fag eller system.