Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside

Support

Våre erfarne supportkonsulenter står klar for å hjelpe deg. Vi er stolte over bredden i vår kompetanse og kan hjelpe deg med de fleste spørsmål relatert til din IT-hverdag.

Med eget Driftssenter på support og drift, hjelper vi sluttbruker med spørsmål og utfordringer som måtte dukke opp i en hektisk hverdag. Vi har 8 hyggelige medarbeidere på support og drift med en variert bakgrunn og erfaring som står klar til å bistå. Velger du Fri telefonsupport slipper du å bekymre deg for å ta kontakt ved små utfordringer.

 

 

Åpningstider

Vårt driftsenter holder åpent kl. 08.00 - 16.00. 
Lørdag/søndag: Stengt

 

Slik kontakter du oss

Du kan ta kontakt på telefon 32 14 01 31 eller send oss en henvendelse på drift@office-center.no. Vi har tilgjengelige verktøy for fjernstyring av maskiner slik at vi enkelt kan ta over styringen og løse problemene for dere. I tillegg til tradisjonell tilgang til support via e-post og telefon, har vi også en egen kundeportal hvor sluttbruker kan registrere saker og følge med i saksgangen.

 

Kundeportal

 

 

 

Office Center ADB AS har skiftet navn til ECIT Capstone. Du finner kontaktinformasjon her.