Forside    Support

Support Visma og Huldt&Lillevik

Vårt supportteam gir deg rask og profesjonell hjelp. Vår styrke er bred kompetanse på komplette kritiske forretningsløsninger.

Ring 32 14 01 32 eller send mail til adbsupport@office-center.no

 

 

Forretningsløsninger fra Visma og Huldt&Lillevik

Vi supporterer alle leverte systemer og løsninger, og kan i tillegg tilby fleksible og skreddersydde telefonsupportavtaler. Vi har lang erfaring med alle Huldt&Lillevik og Vismaløsningene enten det gjelder fag eller system. Vi supporterer også alle våre leverte kasseløsninger.

Telefonsupportavtaler

Bedrifter har forskjellig behov, men for de fleste vil det lønne seg med en telefon-supportavtale. Med en slik avtale kan du ringe et ubegrenset antall ganger i normal åpningstid (mellom kl. 08:30 og 16:00) forutsatt at du har gjennomført opplæring og gjort deg kjent med systemenes brukermanualer. Dersom din forespørsel egentlig gjelder driftsproblemer vil vi viderekoble deg til vår Drifts-support. Husk ADB telefonsupport-avtale krever eget signert avtaleskjema. Ring oss gjerne om du ønsker å vite mer om supportavtaler.

Oppgradering som tillegg til supportavtale ADB

Hvis du velger oppgradering som tillegg til telefonsupportavtale, holder vi oversikt over hvilken versjon du kjører og sørger for at du alltid har siste hovedversjon. Versjonsinformasjon og nyheter sendes alle med denne avtalen.