Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Support

Verksted

Våre dedikerte teknikere har kompetanse på reparasjoner av PCer og annet teknisk utstyr, i tillegg til tradisjonelle kontormaskiner.

PC

Virusangrep, operativsystemet starter ikke opp,  pc-en slår seg av, harddisk har krasjet eller du har mistet data på grunn av systemfeil. Vi hjelper deg! Våre teknikere arbeider også med forebyggende service samt rykker ut ved behov for assistanse.

Kontormaskiner

Felles for alle kontormaskiner vi leverer er at vi har full service og eget serviceverksted. Store maskiner tar vi selvfølgelig service på ute hos kunde. Mange velger vedlikeholdsavtaler på sine maskiner, kontakt oss hvis du vil vite mer om våre avtaler.

Garantier og reklamasjoner

Vår serviceavdeling håndterer også garantier og reklamasjoner.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!