Våre dedikerte teknikere har kompetanse på reparasjoner av PCer og annet teknisk utstyr, i tillegg til tradisjonelle kontormaskiner.

PC

Virusangrep, operativsystemet starter ikke opp,  pcen slår seg av, du har mistet/slettet filene! Er det behov for oppgradering som mer minne eller større harddisk? Datasikkerhet, backup, antivirus, firewall/brannmur er områder vi er meget dyktige på. Våre teknikere arbeider også med forebyggende service samt rykker ut ved behov for assistanse.

Kontormaskiner

Felles for alle kontormaskiner vi leverer er at vi har full service og eget serviceverksted. Store maskiner tar vi selvfølgelig service på ute hos kunde. Mange velger vedlikeholdsavtaler på sine maskiner, kontakt oss hvis du vil vite mer om våre avtaler.

Garantier og reklamasjoner

Vår serviceavdeling håndterer også garantier og reklamasjoner.