Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på siden. Du kan lese mer om hvorfor og hvordan her.

OK
Forside    Om Oss    Tjenester

Arne Gunnar Tørstad

Systemkonsulent

32 14 01 10 90 11 51 80 Send e-post

Hardtslående teknolog

Etter endt teknologi utdanning på Gjøvik innen elektronikk, microprossessorteknikk, analog/digitalteknikk forlot jeg en trygg oppvekst i Vang i Valdres –satte  nesa  i retning “sørligere breddegrader” og landet som fersk vernepliktig ingeniør hos Forsvarets byggningsteneste i prøve og forsøksavdelingenpå Akershus festning i Oslo. Etter mye prøver og forsøk fant jeg ut at det å jobbe med elektronikk/teknologi og samhandle med mennesker – var utrolig spennende og utfordrende – neste steg ble jobbtilbud som servicetekniker fra Esselte Office avdeling Hønefoss med Toshiba/3M kopimaskiner, telefaxer, pc’er og utstyr fra Gold Start, IBM , HP, Fujitsu Siemens – oppi det hele ble det datateknologi, nettverk og infrastruktur som lå mitt hjerte nærmest.Utpå 90-tallet ble det ansettelse i Office Center Hønefoss og teknologi utviklingen eksploderte med nye produkter og muligheter. 

Slik har det fortsatt og jeg storkoser meg med vennlige kollegaer og gode kunder – blant små & mellomstore bedrifter i distriktet.Hverdagen går i driftsoppgaver, konfigurasjon,feilretting og prosjekter på standard infrastruktur – ofte fra Microsoft, tjenerplattformer, klienter, sikkerhetsløsninger, backup programmer, bransjerelatert programvare, brannmurer & gateway-løsninger, samhandling  /webtjenester. Jobber sammen med hele Office Center Teamet for at  kundene våre skal ha de beste løsningene –og at vi sammen skal føle at vi har det BEDRE - ENN BARE BRA! 

På fritiden koser jeg meg  med familien i Ådals-dype skoger– til fots og på sykkel, samt turer til heimstølen i Valdres. Trener karate for å holde kropp og sinn ved like.